70.000 TL 17'3 laptop önerisi

Bütçe
70.000-80.000

UzuNaru

Picopat
Daha fazla  
Uzun zamandır laptoplar konusunda şansım hiç iyi gitmedi. En başlarda Casper'ın laptopunu sonrasında Monster'ın laptopunu aldım. Şu anda yeni bir laptop arıyorum. Öncesinde kendi laptopumu satacağım üstüne kendim de biraz para ekleyip ortalama 70k civarı bir para elde ederim diye tahmin ediyorum. Bana ekranı 17'3 olan ve ağır oyun yükü altında iyi çalışan bir laptop önerebilir misiniz acaba? Ve önerirken eksilerini de söylerseniz çok sevinirim. Örneğin aşırı ısınıyor veya servisi çok kötü gibi.

Laptop gerçekten güzel ama 144 Hz olan sanırım fiyat açısından gerçekten çok iyi kâr sağlıyor gibi

Vallahi inan kafayı yedim 1 aydır alıp almamak konusunda. Bir yandan diyorum ki LoL CS Valorant gibi oyunları ağırlıklı oynuyorum yeterli diyorum, ama bir yandanda o kadar para veriyorum RTX 4070 var en azından 2K olması gerekir diyorum işte o olsun bu olsun şu da olsun deyince bir anda 100.000, 00 TL oluyor :D

Hayir 2K 240 Hz ekran var.

Eğer 17.3 sart degilse Gigabyte Aorus 16X oneririm bunun yerine.
evet o cihaz da çok güzel 17.3 olsaydı bende düşünmeden alırdım fakat hali hazırda 15.6 bir laptop kullanıyorum ve yıllardır masaüstü kullandığım için 15.6 çok çok küçük geliyor bana. O yüzden aorus almıyorum sadece.

Vallahi inan kafayı yedim 1 aydır alıp almamak konusunda. Bir yandan diyorum ki LoL CS Valorant gibi oyunları ağırlıklı oynuyorum yeterli diyorum, ama bir yandanda o kadar para veriyorum RTX 4070 var en azından 2K olması gerekir diyorum işte o olsun bu olsun şu da olsun deyince bir anda 100.000, 00 TL oluyor :D
Almışken iyi alıp uzun süre gitmesine bakmak gerek ya ben aynı hatayı 2 kere yaptım ucuza kaçayım dedim ilkinde casper ile 2.sinde monster ile ama pişmanlık tamamen. Almışken iyi al kurtul

Hayir 2K 240 Hz ekran var.

Eğer 17.3 sart degilse Gigabyte Aorus 16X oneririm bunun yerine.
Ekranı büyük ekran laptopları daha çok seviyorum ama hayır demem asla küçük olsa bile. Peki teknik servisleri hakkında bir bilginiz var mı? Veya o iki öneriniz hakkında söyleyebileceğiniz eksi bir yön. Birde 60k civarı bir laptop önerinizde var mı acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen

Almışken iyi alıp uzun süre gitmesine bakmak gerek ya ben aynı hatayı 2 kere yaptım ucuza kaçayım dedim ilkinde casper ile 2.sinde monster ile ama pişmanlık tamamen. Almışken iyi al kurtul

Ekranı büyük ekran laptopları daha çok seviyorum ama hayır demem asla küçük olsa bile. Peki teknik servisleri hakkında bir bilginiz var mı? Veya o iki öneriniz hakkında söyleyebileceğiniz eksi bir yön. Birde 60k civarı bir laptop önerinizde var mı acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen
Hayir hocam. Hatta aorus daha bile iyidir.

HP'den tek eksigi ekran boyutu ve ekraninin 165hz olması. Kasa kalitesi, sogutma, ekran kalitesi (QHD+ ekrana sahip) olarak cok daha ustun. Islemciside daha iyi diyebiliriz. Taksit secenekleri kotu birde.

Hayir hocam. Hatta Aorus daha bile iyidir.

HP'den tek eksigi ekran boyutu ve ekraninin 165Hz olması. Kasa kalitesi, sogutma, ekran kalitesi (QHD+ ekrana sahip) olarak cok daha ustun. Islemciside daha iyi diyebiliriz. Taksit secenekleri kotu bir de.

Hocam şimdi dikkatimi çekti de Aorus'ta numpad yok doğru mu? Eğer öyleyse benim için tamamen kapandı o defter çünkü muhasebeciyim ben evde çalıştığım zamanlarda da kullanacaktım :D

Hayir hocam. Hatta aorus daha bile iyidir.

HP'den tek eksigi ekran boyutu ve ekraninin 165hz olması. Kasa kalitesi, sogutma, ekran kalitesi (QHD+ ekrana sahip) olarak cok daha ustun. Islemciside daha iyi diyebiliriz. Taksit secenekleri kotu birde.
Ekran boyutu 16' olarak yine çok kötü değil 15' olanlar gerçekten küçük geliyor bana. Ama diğer ekran özellikleri sıkıntı değil. Peki 17'3 olan başka bir öneriniz var mı yoksa ilk öneriniz şahsi olarak en çok önereceğiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı