70.000 TL RTX 4080'li F/P laptop önerisi

Bütçe
70000

Arda7z

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI VECTOR 16HX A13V VHG495TR - I7 13700X - RTX 4080 12GB - 64GB DDR5 4800MHZ ---- R5 3600 - RX 5500 XT - 8TB HDD - 512GB SSD - B450-
RTX 4080 32 GB RAM 1TB M.2'li notebook almak istiyorum, bunu da en iyi şekilde F/P olmasını istiyorum, ne alabilirim? Bu beni kaç sene boyunca idare eder? Yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum.

Teşekkürler ama garanti dışına çıkmaz mı?

Paneli yüzünden bunu almayı düşünmüyorum keşke iyi olsa.

Ama aynı zamanda MSI Vector olması çok iyi ama RAM de eklemem gerekecek bundan dolayı da almak istemiyorum.

Teşekkürler ama garanti dışına çıkmaz mı?
Dostum, sorduğun soru şuna benziyor: Arabayı yıkarsam garanti dışına çıkar mı?

Yapacağın şey laptop kasasını tornavida ile açıp satın aldığın ram'i takmak, eğer garantiye yollarken korkuyorsan taktığın ram'i çıkarıverirsin bu kadar. Hem merak etme o Laptop'un içini temizlemek için sık sık açacaksın zaten arka plakayı.

Yani paneli iyi(en az 2 K, %100 dCi-p3.. Yani 4080 hakkı 2 k) 4080 Vector, Lenovo ve ROG 85k üstü ne yazık ki. Bu bütçede diğer markaları satın almak ne kadar doğru bilmiyorum. RAM farklı seçenekler var her modelde. Bazı satıcılar çok fazla fiyat farkı yansıtmış. Bütçenize ve isteklerinize arkadaşın attığı HP var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…