70.000 TL sistem önerisi

Bütçe
70000

2kvitsxq

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavyem var. Bana sistem, mouse ve kulaklık lazım. Bütçem 70.000 TL. Ekran kartı NVIDIA olmalı ve 5070 olursa muhteşem olur.

İşlemci 7800x3D
32 GB RAM ile bu sistem daha iyi gibi.

Monitör için MSI MAG 275QF,
Mouse için R1 Pro,
Kulaklık için Tebilon'dan HyperX Cloud III veya Logitech G PRO X SE düşünüyorum. Nasıldır?

İşlemci 7800x3D.
32 GB RAM ile bu sistem daha iyi gibi.

Monitör için MSI MAG 275qf,
Mouse için R1 Pro,
Kulaklık için Tebilon'dan HyperX Cloud III veya Logitech G PRO X SE düşünüyorum. Nasıldır?

Hocam oyun için alıyorsan 5070 Ti çok daha iyi 16 VRAM var bir defa daha ileriye dönük ve daha performanslı, sırf 7800x3D için alma o sistemi yani, benim koyduğum anakart, RAM vs hepsi daha kaliteli marka ve parçalar. İleri de 7800x3D yine takabilirsin.

Hocam oyun için alıyorsan 5070 Ti çok daha iyi 16 VRAM var bir defa daha ileriye dönük ve daha performanslı, sırf 7800x3D için alma o sistemi yani, benim koyduğum anakart, RAM vs hepsi daha kaliteli marka ve parçalar. İleri de 7800x3D yine takabilirsin.

Seçtiğin ekipmanlar güzel onlar alınabilir.

Genellikle Valorant, CS2 gibi FPS oyunları oynayacağım, zaten 5070 Ti'lı sistemler bütçeye uygun değil gibi. Sonradan güçlendirme gibi işlerle uğraşacağımı sanmıyorum direkt alıp oynama tarafıyım.

Seçtiğin ekipmanlar güzel onlar alınabilir.

Kulaklık için hangisini önerirsiniz? Logitech G PRO X SE mi HyperX Cloud III mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı