![]()
PC HOCASI-GG16 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - Borderlands 4 Hediyeli
PC HOCASI-GG16 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İşlemci 7800x3D.
32 GB RAM ile bu sistem daha iyi gibi.
Monitör için MSI MAG 275qf,
Mouse için R1 Pro,
Kulaklık için Tebilon'dan HyperX Cloud III veya Logitech G PRO X SE düşünüyorum. Nasıldır?
Hocam oyun için alıyorsan 5070 Ti çok daha iyi 16 VRAM var bir defa daha ileriye dönük ve daha performanslı, sırf 7800x3D için alma o sistemi yani, benim koyduğum anakart, RAM vs hepsi daha kaliteli marka ve parçalar. İleri de 7800x3D yine takabilirsin.
Genellikle Valorant, CS2 gibi FPS oyunları oynayacağım, zaten 5070 Ti'lı sistemler bütçeye uygun değil gibi. Sonradan güçlendirme gibi işlerle uğraşacağımı sanmıyorum direkt alıp oynama tarafıyım.Hocam oyun için alıyorsan 5070 Ti çok daha iyi 16 VRAM var bir defa daha ileriye dönük ve daha performanslı, sırf 7800x3D için alma o sistemi yani, benim koyduğum anakart, RAM vs hepsi daha kaliteli marka ve parçalar. İleri de 7800x3D yine takabilirsin.
Seçtiğin ekipmanlar güzel onlar alınabilir.
Genellikle Valorant, CS2 gibi FPS oyunları oynayacağım, zaten 5070 Ti'lı sistemler bütçeye uygun değil gibi. Sonradan güçlendirme gibi işlerle uğraşacağımı sanmıyorum direkt alıp oynama tarafıyım.
Kulaklık için hangisini önerirsiniz?
Logitech G PRO X mi HyperX Cloud III mü?
En başta belirttiğim gibi, Monitör, Kulaklık ve mouse dahil.70 binin içinde monitör de dahil mi?
En başta belirttiğim gibi, monitör, kulaklık ve mouse dahil.
Kusura bakmayın gözümden kaçmış. Evet monitör de dahil fiyata.Monitör yazmamışsınız hocam sistem, mouse ve kulaklık lazım demişsiniz ondan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.