70.000 TL'ye bilgisayar toplama

M.2 SSD: Samsung 1 TB 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Psu: https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm750-cp-9020195-eu-750-w-fiyati,632824454.htm

Geriye kasa kaldı sanırım onu da hemen araştırıyorum.

Hocam gene siz kararınız ama bu kadar paraya bilgisayar almayın, Ben dün aldım yeni bilgisayarımı 20.000 TL çok diyorum keşke almasaydım diyorum, Bir adam da 70.000 TL'ye almış mağazada abi söylemişti.

Bende öyleyim 35K'ya toplamıştım keşke toplamasaydım diyordum.

25 BİN CİVARI

Hazır sistemlerde bi yere ekleyip bi yerden kısıyolar. Ben pek kısmak istemedim, almışken iyisi olsun diye
Hocam almışsınız zaten sanırım.Parçalarda kötü değildi asus tuf falan 4070ti 20k zaten kalan 25k ilede çok kalitebi parçalar alınabilir.

Hocam gene siz kararınız ama bu kadar paraya bilgisayar almayın, Ben dün aldım yeni bilgisayarımı 20.000 TL çok diyorum keşke almasaydım diyorum, Bir adam da 70.000 TL'ye almış mağazada abi söylemişti.
Daha çok kullanım amacı desek daha iyi olur aslında hocam. İş için kullanıcaksa sıkıntı değilde oyun için biraz gerek yok gibi bence.

Güzel kasaya benziyor hocam bende Dark Guardian mini var bayağı iyi kasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…