70.000 TL'ye güncel sistem toplama önerisi

Bütçe
70000
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, RTX 3070'li laptopum var onu satıp masaüstü sistem dizmek istiyorum fakat piyasadan ve donanımlardan bayağıdır uzak kaldım. Bütçem yaklaşık 70000 TL. Acelem yok, şu anda PC alınır mı? Yoksa beklemeli miyim? Yani yeni çıkacak donanım vs var mı veya fiyatlar değişir mi? Nasıl bir sistem toplamalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Gerekirse bütçeyi biraz daha esnetebilirim. Yeter ki hiçbir parçayı keşke bunu alsaydım demeyim.

Anakartı daha kötü bunun ama geri kalanlar iyi.

İncehesaptan toplamamın sebebi daha kolay olması, alacaksan parçalara bakıp en ucuz sitelerden almanı tavsiye ediyorum. O zaman kasa olarak Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri

Bunu öneririm, arta kalanlarla PSU'yu değiştirirsin. https://www.akakce.com/power-supply...tos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html

Son düzenleme:

Öncelikle teşekkür ederim. Bu segmentteki bir bilgisayarda 64 GB RAM veya 9800x3D gibi bir işlemci için fazladan para vermeme gerek var mı FPS'e etki eder mi yani? Bir de 5070 Ti alsam oyunlarda artısı olur mu?

Öncelikle teşekkür ederim. Bu segmentteki bir bilgisayarda 64 GB RAM veya 9800x3D gibi bir işlemci için fazladan para vermeme gerek var mı FPS'e etki eder mi yani? Bir de 5070 Ti alsam oyunlarda artısı olur mu?
Bütçeniz yetiyorsa neden olmasın. Ben fiyat performans sistem gönderdim, 9070XT ekran kartı 5070Ti bazen 5080'le bile yarışıyor, alınabilecek en iyi kartlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…