70.000 TL'ye Hazır Sistem Önerisi

DLSS? MFG?

Her şeye saf güç olarak bakıyorsunuz, saçma bir düşünce.

Belki oynadığı oyun DLSS desteklemiyorsa veya AI ile falan ilgileniyorsa DLSS varsa FSR'da var zaten 5080 nerdeyse 70k şu ana kadar ekran kartlarını full nvidia aldım hayla nvidia kullanıyorum ama aradaki farka değmez bence

Hocam selamlar, konu acma sinirim oldugu icin buradan yazıyorum mecburen. Ben bir sistem aldım. INTEL I5 14400F - RTX 5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

İlk başta alınır diyenler oldu vs. sonradan bu fiyata cok daha iyilerinin olduğu söylendi. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55405

Örnek olarak bunu önerdiler. Sizce iade edip bunu almak mi gerekir ne yapmak lazim cok fark var mi? Kac gündür düşünüyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Siz de sistem onerecekseniz maalesef montaj bilmedigimden hazir sistem alabiliyorum sadece. Teşekkürler şimdiden.

@efebatiin

Bütçen 70k ise neden 50k sisteme bakıyorsun ki? 50k istiyorsan o bütçede 9070XT sistem vardı gaming.gen de. Aldığın sistem kötü iade et.

Bütçen 70k ise neden 50k sisteme bakıyorsun ki? 50k istiyorsan o bütçede 9070XT sistem vardı gaming.gen de. Aldığın sistem kötü iade et.
Yok hocam 70k degil butcem konuyu acan ben değilim ben tamamen ayri yaziyorum.

50k butcem

Sinerjideki sistem bir tık daha iyi
Hocam %5lik falan farklar önemli değil çok. Şimdi iade islemleriyle falan sıkıntı cikabilir 1 ay gecikmeli yatabilir. Bir de onumuzdeki haftalarda cok musait degilim. Oyle cok fark yoksa iki sistem de iyi diyorsanız sıkıntı yok benim açımdan.

Asil aklima takilan islemcisi, sinerjidekiyle falan cok farki olur mu?

İşlemci tarafı kafa kafaya sayılır ama ben palit kartları zotac'dan daha çok sevdiğim için sinerjiden alırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci tarafı kafa kafaya sayılır ama ben Palit kartları Zotac'dan daha çok sevdiğim için Sinerji'den alırdım.

Hocam sizin başka bir öneriniz olur mu RTX 5070'li? Bütçem 49-50k maksimum. Hazir sistem olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…