70.000 TL'ye kadar125CC motor önerisi

Eirene07

Hectopat
Daha fazla  
Scooter tarzı istemiyorum. Önerileri bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de Raider ama ilk motorum RKS 125R dı onun sesi bir başka ya ayrıca dayanıksız bi motor da değildi öyle.
Neye göre yorum yapıyorsun? Dayanıksız değildi çok dar bir yorum. Ayrıca tek silindir motordan kuru gürültü dışında ses çıkmaz. Fizik kurallarına aykırı.

Neye göre yorum yapıyorsun? Dayanıksız değildi çok dar bir yorum. Ayrıca tek silindir motordan kuru gürültü dışında ses çıkmaz. Fizik kurallarına aykırı.
Dostum motoru sürmediğin için çıkan sesle alakalı yorumunu anlayabiliyorum. Yüksek devirde gaz bırakınca her ufak gaz verdiğinde alev atarak egsoz patlatan bir motor. Mantıklı tercihin dayanıklılık, süreklilik açısından raider olacağını zaten söylüyorum. Motor kötü değil bana 12bin km sıkıntı çıkartmadı ve egsoz sesi gerçekten çok tatmin edici o motoru sürerken aldığım zevk çok farklıydı halen yeri ayrıdır bende üstüne 4 motor değiştirmeme rağmen.

Fiyat olarak da 30 bin lira kadar daha uygun zaten 45 50 ye bulunabiliyor ikinci el piyasasında.

Bütçeyi aşabilir ama RKS125r diyorum. Performans açısından hem de ilk motor olacak ise ABS özelliği ve görünüş tarzı çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…