Selamlar. Bir arkadaşıma laptop alacağız da. Aciliyeti var. Kalite biraz daha önceliğim. Kaliteden feragat edip donanıma ağırlık verilmiş laptoplardan uzak durmaya çalışıyorum. Bu bütçedeki laptopların piyasasını takip edemediğim için önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
MSI Vector 16 HX AI A2XWHG-091XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam teşekkürler, slayer serilerinde kronik mi oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum hocam. Meşgul ediyorum fakat 60k civarında önerebileceğiniz bir şey var mı peki?
MSI Vector 16 HX AI A2XWHG-091XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam teşekkürler, slayer serilerinde kronik mi oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum hocam. Meşgul ediyorum fakat 60k civarında önerebileceğiniz bir şey var mı peki?
Maalesef çıkmaz hocam. 70'i zorlarım fakat 60 civarlarında bir şeye daha yatkınım. Teşekkürler öneriniz için.
5070Ti, laptoplarda alınabilecek en iyi fiyat/performans ekran kartlarından biri. Evet, biraz pahalı, ancak geçen yıl 4070 8GB aldığımız fiyata şimdi 12GB’lık bir ekran kartı alabiliyoruz.
5070 Ti, laptoplarda alınabilecek en iyi fiyat/performans ekran kartlarından biri. Evet, biraz pahalı, ancak geçen yıl 4070 8 GB aldığımız fiyata şimdi 12 GB'lık bir ekran kartı alabiliyoruz.