70.000 TL'ye Laptop Önerisi

Güllaç

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Bir arkadaşıma laptop alacağız da. Aciliyeti var. Kalite biraz daha önceliğim. Kaliteden feragat edip donanıma ağırlık verilmiş laptoplardan uzak durmaya çalışıyorum. Bu bütçedeki laptopların piyasasını takip edemediğim için önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

Hocam teşekkürler, slayer serilerinde kronik mi oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum hocam. Meşgul ediyorum fakat 60k civarında önerebileceğiniz bir şey var mı peki?

Bütçe artarsa böyle bir seçenek de var
Maalesef çıkmaz hocam. 70'i zorlarım fakat 60 civarlarında bir şeye daha yatkınım. Teşekkürler öneriniz için.

Hocam teşekkürler, slayer serilerinde kronik mi oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum hocam. Meşgul ediyorum fakat 60k civarında önerebileceğiniz bir şey var mı peki?

Maalesef çıkmaz hocam. 70'i zorlarım fakat 60 civarlarında bir şeye daha yatkınım. Teşekkürler öneriniz için.
asus victus laptoplarında hocam o

Bütçe artarsa böyle bir seçenek de var
5070Ti, laptoplarda alınabilecek en iyi fiyat/performans ekran kartlarından biri. Evet, biraz pahalı, ancak geçen yıl 4070 8GB aldığımız fiyata şimdi 12GB’lık bir ekran kartı alabiliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı