70.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
70.000

WindxR

Zeptopat
Daha fazla  
Bir site üzerinden şu şekilde bir hazır sistem toplamaya çalıştım fakat bu bütçe ile daha iyisine sahip olunabilir mi merak ediyorum. Kendi başıma toplamak gibi bir deneyimin altından kalkamayacağım için hazır sistem almak istiyorum. Önerilerinize açığım.

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D 4.2GHz 5.0GHz 96MB AM5 120W.
Anakart: ASUS TUF Gaming B650M-E AM5 DDR5.
Ekran kartı: Palit RTX4070 Ti Super GameRock omniblack 16 GB 256bit GDDR6X.
Bellek: Lexar Thor 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL32 DDR5 siyah LD5U16G60C32LG-RGD
Depolama M.2: Samsung 990 Pro 2TB SSD M.2 7450/6900 MB/s
Kasa/Güç kaynağı: FSP CMT318 750W 80+ Bronze PCI-e 5.0 Rainbow 4x120mm midtower kasa.
Soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240L V2 240mm RGB sıvı soğutma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende acaba sistemi tümden güncellesem mi diye düşünüyorum hatta sabah hesapladım, SSD, PSU, Kasa değiştirmeden 60.000 TL buluyor aynı işlemci ve ekran kartı ile birlikte. 70K için max oynayacağı 1K TL ucuz olur o da indirim felan yakalayarak. Bence sistem güzel, alın geçin. Fakat kendim toplayamam demeyin, 2 sene önce aynı şekilde bir cesaretle denedim ve gerçekten çokta zor olmayan bir işlem. Bilen biri 1 saate toplar fakat sen, ben gibi videodan yapan ve ilk defa bu işe atılan biri 3-4 saatte bitirse de "atomu parçalamıyoruz". Fakat Cooler Master'ları pek tavsiye etmiyorum ve edilmediğini de biliyorum.

Gayet güzel görünüyor ama kasa fanları Rainbow yani sadece rengarenk yanıyor bunun farkındasınız değil mi?

Gayet güzel görünüyor ama kasa fanları Rainbow yani sadece rengarenk yanıyor bunun farkındasınız değil mi?
Selamlar. Evet farkındayım fakat farklı bir kasa seçeneğim yoktu hazır sistem olduğu için. Birkaç ay sonrasında güncelleyeceğim ilk şey kasa olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…