Fazla para mı? İsterseniz siz toplayın da fazla parayı görün. Bazı sitelerde 3 ay peşin fiyatına taksit oluyor ama hiçbiri bu sistem kadar F/P ve özelleştirilebilir değil.
Arkadaş hazır sistem istemediğini belirtmiş. Her tercihe saygı duymak gerekli tabii. Ben biraz hayal sistem topladım. İsterseniz ihtiyaca göre işlemciye ya da ekran kartına ağırlık verilebilir.
Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 500GB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.
Toplam 70k TL tutuyor. Yükseltmeye açık olsun dediğin için 850W Gold PSU önerdim dilersen düşürülebilir. Ayrıca bu 70kya ekipman dahil mi? Bunu belirtmemişsin. Ben sadece PC fiyatı 70k olarak baz aldım. Ancak kendi samimi yorumumu belirtiyorum, fiyatını hak eden bir sistem olmadı. Yukarıdaki arakdaşın attığı GameGaraj sistemi FPS olarak sizi daha fazla mutlu eder. Tabii dediğim gibi size kalmış bir tercih.
Selam dostum öncelikle yanıtın için teşekkürler. O arkadaş niye o kadar ısrar ediyor anlamadım. Ekipman dahil değil sadece pc zaten kendimce bir bir şeyler deniyorum. Bende yoksa gider arkadaşın attığı sistemde tüm parçaları uptade atıp alması daha kolay ona sözüm yok.