70.000 TL'ye sistem ve monitör önerisi

laurits

Hectopat
Herkese iyi Sosyaller. Direkt konuya giriyorum; 4 ay çalışıp 70k civarı bir para biriktirdim ve bu setup hakkında sizden tavsiye ve bir monitor önerisi rica ediyorum. Kulaklık hariç hiçbir parça alınmadı. Setup:

Kulaklık: Razer BlackShark V2 X
Mouse: VXE R1 Pro.
Klavye: Machose G75 Pro.
Mouse pad: Klassegar Pro.
Sistem: https://www.tebilon.com/amd-ryzen-9600x-msi-geforce-rtx-5070-12g-gaming-trio-b650-16gb-1tb-ssd

Monitor için de 2K bir monitor önerisi bekliyorum.

Sistem güzel lakin kulaklığı hyperx cloud 3 ile mouseyi de g309 ile değiştirmenizi öneririm monitör için ise 2K çözünürlük mü fiyat olarak 2K mı?

B

render yazılım vs yapacak mısınız yoksa sadece oyun mu?

Sistem güzel lakin kulaklığı HyperX Cloud 3 ile fareyi de G309 ile değiştirmenizi öneririm monitör için ise 2K çözünürlük mü fiyat olarak 2K mı?

Yok çözünürlük 2K. Kulaklığı 2 aydır aldım ve kullanıyorum maalesef. Fakat oldukça memnunum Razer'ın 7.1 uygulamasıyla.

B

Bence o sistem 55k fazla gibi geldi render yazılım vs yapacak mısınız yoksa sadece oyun mu?
Hikayeli oyun, valorant, gündelik.

Yok çözünürlük 2K. Kulaklığı 2 aydır aldım ve kullanıyorum maalesef. Fakat oldukça memnunum Razer'ın 7.1 uygulamasıyla.
İsterseniz buna göz atın
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR

Veya

DELL 27" G2724D 1Ms 165Hz 2K IPS GAMING MONITOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…