70.000TL ile her şey dahil sistem tavsiyesi

Bütçe
70000TL

Deuslra0

Femtopat
Daha fazla  
Bir bilgisayar toplayacağım fakat kasam bütçemi aşıyor. Bütçem 70000 TL ama bunun içinde monitör, koltuk, klavye, mouse gibi donanımlar da yer alacak ve bunlar yaklaşık 22000 TL'ye dayanıyor. (240 Hz, 2K monitör), tüm parçaları üst düzey tutmaya çalıştım. Görseldeki sistemden hangi parçaları kısmalıyım? Dilerseniz en baştan bir sistem de yazabilirsiniz. (hepsi aynı siteden olursa daha iyi olur.)

Dosya Ekleri

• itopya-kendin_topla_17.07.2023.pdf
    3,3 MB · Görüntüleme: 166
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bilgisayar toplayacağım fakat kasam bütçemi aşıyor. Bütçem 70000 TL ama bunun içinde monitör, koltuk, klavye, mouse gibi donanımlar da yer alacak ve bunlar yaklaşık 22000 TL'ye dayanıyor. (240 Hz, 2K monitör), tüm parçaları üst düzey tutmaya çalıştım. Görseldeki sistemden hangi parçaları kısmalıyım? Dilerseniz en baştan bir sistem de yazabilirsiniz. (hepsi aynı siteden olursa daha iyi olur.)

Koyduğun ekran kartı falan bu fiyat için düşük kalmış çok rahat 3070 Ti gibi bir ekran kartı koyabilirsin.

Dostum topladığın sistem çok kötü. Fazlaca gereksiz pahalı bu sistemi kesinlikle alma.

Lotus 7A-4070 - Game Garaj

SSD KC3000 yapıyorsun 45 bin liraya geliyor. Bu sisteme 2 k monitör gerekiyor.

Dostum topladığın sistem çok kötü. Fazlaca gereksiz pahalı bu sistemi kesinlikle alma.

Lotus 7A-4070 - Game Garaj

SSD KC3000 yapıyorsun 45 bin liraya geliyor. Bu sisteme 2 k monitör gerekiyor.

Hocam çok teşekkürler bu sistem cok hosuma gitti sadece 2 sorum var 1.si SSD'yi 2TB yapmak istiyorum hangisini seçmeliyim, 2. 7600 gibi işlemcilerin çok ısındığı söyleniyor bu sisteme 240 yeterli olacak mıdır yoksa 360Mm'lik bir sıvı soğutma mı seçeyim?

Ekran kartı nedir hocam öyle o bantta, bişeyden kısın ekran kartına verin.

Hocam çok teşekkürler bu sistem cok hosuma gitti sadece 2 sorum var 1.si SSD'yi 2TB yapmak istiyorum hangisini seçmeliyim, 2. 7600 gibi işlemcilerin çok ısındığı söyleniyor bu sisteme 240 yeterli olacak mıdır yoksa 360Mm'lik bir sıvı soğutma mı seçeyim?
7600 için 240 yeter gibi duruyor, öyle ilah derecesinde ısınmıyorlar.

Şaka falandır umarım, bu hafta ikinci vaka. Hocam sihirbazdan toplamayın lütfen, hazır sistemlere bakarsanız 4000 serisi bir kart buna ek olarak R7 bir işlemciye sahip olmak varken neden 3060?

Şaka falandır umarım, bu hafta ikinci vaka. Hocam sihirbazdan toplamayın lütfen, hazır sistemlere bakarsanız 4000 serisi bir kart buna ek olarak R7 bir işlemciye sahip olmak varken neden 3060?

Hocam diğer parçalara para yatırıp 7-8 ay sonra ekran kartına upgrade atmayı düşünüyordum böyle yapmasaydım da diğer parçalar düşük kalır diye düşünüyordum.

Okuma ve yazma hızı yüksek bir SSD seçebilirsin, veya anakartta yuva varsa 2 tane KC3000 de alabilirsin. İlk etapta 1 TB edinip daha sonra ekleme de yapabilirsin.
7600 için 240 mm yeterli olur, sorun çıkmadan kullanabilirsin, hayırlı olsun.

Ekran kartı nedir hocam öyle o bantta, bişeyden kısın ekran kartına verin.

7600 için 240 yeter gibi duruyor, öyle ilah derecesinde ısınmıyorlar.
Hocam 7600x var oyunda 75 85 derece calisiyor ml240v2 ile izmir sicaginda. 360 daha iyi olmaz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı