70.000TL'ye kadar sistem toplama önerisi

Laurâs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Arkadaşlar yakında bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bütçe başlıkta ki gibidir monitör dahil bir şey toplamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ikisine bakabilirsiniz. Soğutucu değiştirmeni öneririm gerisi güzel sistemde. İleride değiştirmme dersen de +16 GB daha RAM.

Klavye mouse falan dahil mi? Aklınızdaki ekran kartı model ve markası nedır?

Klavye ve mouse dahil olmasa da olur. Aklımda Gigabyte RTX 4070 Super Aorus Master var.

4070 Super güzel bir kart değil PC hocasının topladıgı bir sistemde o ekran kartıyla 35k gibi bir fiyat cıkmıstı 1 ay once yanılmıyorsam.

3090 da olur fakat biraz daha güncel bir şey toplamak istiyorum.
3090 suanda en baba kartlardan 4080e denk bir kart ama stok yok tek stoğunu trendyolda buldum kasa 68k bütçeyi 2k arttırma şansınız olursa iyi olur

Bulduğunuz 3090'nın linkini atabilir misiniz acaba. Bütçe konusuna gelicek olursak maksimum bu kadar bütçem var.

MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA mönitor olarak harika bir seçim kendimde kullanıyorum şu anda da 1K gibi bir indirimde ama istersenız 2K olan versionuda alabilirsiniz.

Bulduğunuz 3090'nın linkini atabilir misiniz acaba. Bütçe konusuna gelicek olursak maksimum bu kadar bütçem var.
aralarındaki tek fark işlemci oyun odaklı düşünürsek 7900x3 tercihimdir.

Klavye mouse falan dahil mi? Aklınızdaki ekran kartı model ve markası nedır?

O monitore o fiyat ne öyle hahahaha. Aynı PC'yi 40kya toplarım monitorle falan 47 Max.

Bilmiyorsan yorum yapma. 7800x3D işlemci, 4070 Ti Super'ı ve 2K 165Hz, IPS AOC monitörü 47'ye toplarmıs. Güleyim barı. Hadı topla da görelim. 4070 Super alacağım diyen kısıye 4070 ile 3090'ı kıyaslayıp 3090 onerıyorsun. Yetmiyor, 3090a FHD monitör onerıyorsun, o da yetmiyor Trendyol'dan ne ıdıgı belirsiz sıstem onerıyorsun. Anakartın, RAM'ın, SSD'nın, PSU'nun, soğutucunun markası ne, sıfır mı 2. el mı, hiçbir şey belli değil. Üstüne çok bılıyormus gibi düzgün öneri yapan kısı ile dalga geçiyorsun. Pes artık.

Konu sahibi arkadaş, bu şahsı dikkate almamanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…