70.000TL'ye laptop önerisi

Dexterious Mind

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SSD
Öncelikle merhaba. Ben İspanya'dan bir laptop alacağım kendime aslında kafamda bazı özellikler var fakat işte model olarak tam istediğime uygun bir şey bulamadım öneride bulunabilir misiniz?
Taban olarak 4.070 olmasını istiyorum ve 30 GB RAM olmasını istiyorum. Ayrıca detay isterseniz belirtirim kafamdaki şeyleri fakat piyasayı tam olarak bilmediğim için diğer özellikleri sizin olabileceğini düşündüğün şeyleri göre söyleyeyim ya da siz tavsiye edin. Şimdiden teşekkürler.

Taban 1terabayt SSD olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo region Slim 5 tarzı modelleri kastettim Bir de şey de olabilir aslında MSI Katana 15 bu model hakkında fikrin var mı ayrıca iki sorum daha var RAM'ya da depolama tarzı şeyleri düşük alıp sonradan arttırmak mı daha mantıklı yoksa direkt almak mı mantıklı çünkü o zaman fiyat olarak biraz artabiliyorya diğeri de sizce İspanya'dan alınca Türkiye'ye göre daha ucuza alabilir miyim çünkü bazı ürünlerde onu gördüm ama bazı ürünlerde pek fiyat farkı göremedim de genel olarak yurt dışında nerelerin daha fiyat olarak avantajlı olduğunu pek bilmiyorum açıkçası eğer bilginiz varsa söyleyebilir misiniz teşekkür ederim ayrıca

Lenovo region Slim 5 tarzı modelleri kastettim Bir de şey de olabilir aslında MSI Katana 15 bu model hakkında fikrin var mı ayrıca iki sorum daha var RAM'ya da depolama tarzı şeyleri düşük alıp sonradan arttırmak mı daha mantıklı yoksa direkt almak mı mantıklı çünkü o zaman fiyat olarak biraz artabiliyorya diğeri de sizce İspanya'dan alınca Türkiye'ye göre daha ucuza alabilir miyim çünkü bazı ürünlerde onu gördüm ama bazı ürünlerde pek fiyat farkı göremedim de genel olarak yurt dışında nerelerin daha fiyat olarak avantajlı olduğunu pek bilmiyorum açıkçası eğer bilginiz varsa söyleyebilir misiniz teşekkür ederim ayrıca
MSI Katana serisi önermem, ısınma problemine sahip kasa kalitesi kötü cihazlar. RAM yada SSD gibi seçenekleri genelde düşük alınıp sonra yükseltmek daha avantajlı oluyor, cihazdan cihaza göre değişir. İspanya'daki cihazlar Türkiye'ye göre daha ucuz, aman aman bir fiyat farkı yok. Benim gözlemlerime dayanarak Almanya'da çok daha uyguna satılıyor cihazlar.

MSI Katana serisi önermem, ısınma problemine sahip kasa kalitesi kötü cihazlar. RAM ya da SSD gibi seçenekleri genelde düşük alınıp sonra yükseltmek daha avantajlı oluyor, cihazdan cihaza göre değişir. İspanya'daki cihazlar Türkiye'ye göre daha ucuz, aman aman bir fiyat farkı yok. Benim gözlemlerime dayanarak Almanya'da çok daha uyguna satılıyor cihazlar.

Anladım şu an bana sword uygun geliyor fiyat olarak da özellik olarak da diğer attığın modellerin fiyatları biraz bütçemi geçiyor zaten daha iyiler Bir de şey soracağım peki İtalya'ya Portekiz veya Fransa falan nasıl bu konularda ya da Balkanlar bilgin varsa cevaplayabilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı