70.0660 olan ortalama seçmeli din dersi yüzünden düşer mi?

Denixxt

Decapat
Daha fazla  
İlk olarak, ortalamam 69.5560 idi. Sonra, seçmeli din dersi hocasının sınav notu 70 olarak girildi ve ortalamam 69.1860'a düştü. Daha sonra diğer hocalardan notlar istedim ve ortalamam 70.066'ya yükseldi. Aynı şekilde hiçbir dersten de kalmadım. Ancak, şöyle bir şeyden endişe duyuyorum: Eğer seçmeli din hocası sözlü notunu 70'in altına girerse, ortalama 69'a düşer mi?

Ders programını atar mısın
Çarpanlara bakarak yorumlayabiliriz.

Galiba evet kmvy hocası sırf teşekkür belgesi almayayım diye sözlüme 59 girmişti ve ortalamam 70'den 69 düşmüştü.

Eğer seçmeli din ortalaman örneğin x ise ve vereceği sözlü de x’ten y kadar fazlaysa ortalaman artar. Bu not isterse 20 olsun ve sözlüne 30 girsin, yine artar.

Eğer seçmeli din ortalaman örneğin x ise ve vereceği sözlü de x’ten y kadar fazlaysa ortalaman artar. Bu not isterse 20 olsun ve sözlüne 30 girsin, yine artar.
Tek önemli nokta hocanın şu anki seçmeli din ortalamasının altında sözlü vermemesi. Bunu da yapıyorsa zaten ya kendinde ya da hocada bir sıkıntı aramaya başla.

Seçmeli Din ortalamam 77,5.

Olmazsa hocayla konuşacağım. Hocayla aram da kötü değil.
Seçmeli din ortalamam 77.5

Olmazsa hocayla konuşacam.Hocayla aram da kötü değil
Hoca okulda yokmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…