Benim denemelerim:
70 TYT.
30 AYT.
Ben elektrik elektronik istiyordum. Ama bu netlerle Balıkesir'e bile gidilmiyor. Son 1 ayda TYT'yi 85, AYT'yi de 55 yapmak olur mu?
Olursa üniversite tavsiyeleriniz neler?
@Ben_SoruyorumLaa
Eksikliklerinin farkında isen onlara ciddi şekilde odaklanıp çalışırsan yaparsın. Denemeleri artır. Günde 1 deneme çöz. Her gün en az 1 paragraf testi ile güne başla. Her çözdüğün testi süre ile çöz. 10 soru 10 dakika gibi. Kodlama için 10-15 dakika kesip denemeyi çöz. 135 dakika olarak hesaplama. 120 soru ise 120 dakikada bitecek. Kendine güven. Müslümansan dua ile Allah'tan yardım iste. Çalışmaya devam et.
Şimdi baktım. 31 gün kalmış. Süren var ama kısıtlı. Sosyal medyayı unut. Oyunları unut. Arkadaşlarını unut. Bütün dünyan üstte yazdıklarım olmalı. Sıkılıyorum bahanesi bitti. Otur ve bu sene bu işi bitir.
Puanınıza bağlı. Alabileceğin en yüksek puanı almaya çalış. Puan belli olunca tekrar konu aç. Puan belli olduğu için nokta atışı üniversite tavsiyesi verebilirim, verebilirler.
Şimdilik bunları unut. Forumu da kapa. 31 gün sonra istediğini yap.