70-78 bin TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
70000-78000
Anladim birde sunu sorucaktim ryzen 7 7800x3d oyun icin en iyisi fakat cogunlukla render yapicagimdan diger islemciyle arasindaki 4k farka degermi sizce?
Bu kadar yüksek segment için evet 7900 Render olarak daha iyi olur ama 7800X3D ile render alamaz mısın alırsın tabiki.

Ne olur 10-15 saniye daha geç çıktı verir en fazla.

Bu kadar yüksek segment için evet 7900 Render olarak daha iyi olur ama 7800X3D ile render alamaz mısın alırsın tabiki.

Ne olur 10-15 saniye daha geç çıktı verir en fazla.
Ozaman 7800x3d daha mantikli oyunda oynayacagimdan cok fark var digeriyle birde sunu sorucam simdi bunu almak yerine rtx 4070ti super alip diger parcalari daha iyi(ornek sivi sogutucu ve kasa yi daha iyi yapmak estetik ve genel olarak 64gb ram yapmak gibi hangi sistem sekli daha mantikli birde 7900xtx VRAM olarak yuksek oldugundan renderda nasil bir fark var aralarinda oyunlarda raytracing vesaire cok dusunmuyorum

Ozaman 7800x3d daha mantikli oyunda oynayacagimdan cok fark var digeriyle birde sunu sorucam simdi bunu almak yerine rtx 4070ti super alip diger parcalari daha iyi(ornek sivi sogutucu ve kasa yi daha iyi yapmak estetik ve genel olarak 64gb ram yapmak gibi hangi sistem sekli daha mantikli
Şöyle diyim 7800X3D'nin render performansı 7900'ün 1 alt işlemcisi 7700X ile eşit. Kısacası öyle aman aman kötü bi render performansı yok. Tabi 7900 daha iyi ama 7900X veya 7950X alınmayacaksa bence render farkı gözardı edilebilir. Oyun olarak daha güçlü.

Ozaman 7800x3d daha mantikli oyunda oynayacagimdan cok fark var digeriyle birde sunu sorucam simdi bunu almak yerine rtx 4070ti super alip diger parcalari daha iyi(ornek sivi sogutucu ve kasa yi daha iyi yapmak estetik ve genel olarak 64gb ram yapmak gibi hangi sistem sekli daha mantikli birde 7900xtx VRAM olarak yuksek oldugundan renderda nasil bir fark var aralarinda oyunlarda raytracing vesaire cok dusunmuyorum
64GB ram daha mantıklı.

XTX Vram olarak daha iyi ama Render'da çoğunlukla Cuda kullanılıyor. O yüzden Nvdia daha mantıklı.

Şöyle diyim 7800X3D'nin render performansı 7900'ün 1 alt işlemcisi 7700X ile eşit. Kısacası öyle aman aman kötü bi render performansı yok. Tabi 7900 daha iyi ama 7900X veya 7950X alınmayacaksa bence render farkı gözardı edilebilir. Oyun olarak daha güçlü.

64GB ram daha mantıklı.

XTX Vram olarak daha iyi ama Render'da çoğunlukla Cuda kullanılıyor. O yüzden Nvdia daha mantıklı.
Anladim ozaman 7800X3D daha mantikli xaten oyle bir islemcinin kotu bile iyidir mantiken ek olarak Sundan XTX dedim eger onu tercih edersem arti olarak 64gb ram yapabilirim sizce hangisi daha mantikli

Anladim onerin icin tesekkur ederim
Bu arada render için olacaksa başka monitör önerebilirim.

Bu arada render için olacaksa başka monitör önerebilirim.

Cok iyi olur evet oyunda oynayacagim fakat onceligim render

Anladim birde sunu sorucaktim ryzen 7 7800x3d oyun icin en iyisi fakat cogunlukla render yapicagimdan diger islemciyle arasindaki 4k farka degermi sizce?

Anladim zaten onceligim sistem oldugundan monitore cok bakmamistim onerin icin cok saol
Dostum 7 kasımda 9800X3D çıkacak diye biliyorum. Hem render hem oyun performansı olarak çok iyi bir işlemci. Acelen yoksa onu da bekleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı