70 - 80 bin arası dizüstü bilgisayar önerisi

ZubeyrTopcu

Femtopat
Daha fazla  

HP OMEN Gaming 16-wf0015nt (7Q7W7EA ) Notebook

HP Omen alınır mı? Teknik, kronik problemleri ve ısınma gibi, ya da başka problemleri deneyimleyen var mıdır?

HP Omen alternatif aşağıdaki bilgisayarlar için ne düşünüyorsunuz hangisi alnır, tercih etmeliyim?

Asus ROG Strix G16 G614JVR-N3117 Notebook

MSI Sword 16 HX B14VGKG-876XTR Notebook

Dell G16 7630 G76302401024U Notebook

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus rog strix aldım 60 bin tl ye.Memnunum.Bu isin duayeni asustur tavsiye ederim.Her konuda kendini geliştirmiş bir firma.Asus rog strix almanı öneririm.

Attığınız modellerde ben alınabilecek bir model görmüyorum. F/P olarak daha iyileri var.
Eğer 4080 alacaksanız;
Eğer 4070 alacaksanız;

Asus rog strix aldım 60 bin tl ye.Memnunum.Bu isin duayeni asustur tavsiye ederim.Her konuda kendini geliştirmiş bir firma.Asus rog strix almanı öneririm.
Markadan başka bir şeye bakmayıp öneri yapıp insanların parasını çöpe attırmayın. 76 bin TL'ye RTX 4060 al diyorsun adama.

Fiyatına göre rakipsiz, alınabilecek en iyi 4070 model.

Panel kötü ama 4080.

Hocam Omen 16 model kronik panel sensör sorunlu.

Hocam bilmiyordum bende MSI'ın paneli kötü diye alternatif olarak atmıştım ama bunun paneli daha kötü o zaman.
Yok sensör sorunu öyle bir şey değil cihazda sensör konumu hatalı ısınıp devre dışı kalıyor buda oyun içinde ekranın kapanmasına klavyenin ve laptopun kitlenmesine sebep oluyor güç tuşundan restart atmak gerekiyor.

Attığınız modellerde ben alınabilecek bir model görmüyorum. F/P olarak daha iyileri var.
Eğer 4080 alacaksanız;
Hocam bu i7 13. nesil, benim attığım i9 13 nesil, anlamadım sadece 4080 diye mi attın ?

Omen alamıyorum, kronik problemi var diyorsunuz ok.

MSI vector un de panel kötü deniliyor.

Geriye sadece Asus Rog Strix ve Dell kalıyor bunlar hakkında bilginiz var mı ?

Ben MSI Vector öneriyorum 4080 olduğu için. Eğer oyun oynayacaksanız diğer seçenekleri değerlendirmeyin bile.

Acer Nitro 16 AN16-42-R5NM NH.QSLEY.001 Ryzen 7 8845HS 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WQXGA Gaming Laptop​

bu nasıldır arkadaş önermiş yukarıda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…