70 - 80 bin arası dizüstü bilgisayar önerisi

Markaya değil modele bakılır.

Tabi ki de işte, ona uğraşıyorum. Önce modeller üzerinden gittik sonra marka nasıldır diye sormak istedim, benim fikrim yok, msi ve game garaj için.

Mesela dell de attım, ama dell kronik sorunları var denildi direk eldim. vs

Evet alınır kasa olarak Slayer model zaten MSI Sword kasa kullanıyor.

Teşekkürler detaylar için.

Diğer arkadaşlara teşekkür ederim biraz daha oturdu kafamda.

Sağol ama, benim baktığım ram çekirdek, bunun fiyatı 80 K ya çıkar diğerlerinden daha düşük olduğu halde, sadece 4080 gördüğüm fark.

Şu an Game Garaj önde gibi fiyat performans açısından

Sanki geriye kalan bütün özellikler aynı, sadece ekran kartları farklıda direk ekran kartına bakıp ,en yüksek ekran kartı hangisi ise onu alalım anlamınamı geliyor dediğiniz?
Anladıgım kadarı ile öyle.
Doğru bir yaklasım degil.
Sogutma sistemi ,menteşe,işlemci,işlemci nesli,ekran kartı wat degeri,marka... Birsuru etken varken ekran kartları arasında dağlar kadar fark yokken bu öneride bulunmanız kimine göre mantikli olmayabilir.

Bunu nasıl anladınız bilmiyorum ama sanki 4080 ve 4070 kıyaslamasında bütün alternatifleri atmışım gibi konuşuyorsunuz. kendime göre en iyi modelleri attım. 4080 isterse alabilir diye 2 model attım 4070 isterse bunu almalısın dedim. Yani onu anlamak için çaba sarfetmiş olmalısınız.

CASPER Excalibur G911.1390-DX70A-C /Core i9-13900HX/32 GB RAM/2 TB SSD/RTX4070/16"/W11 Gaming Laptop Uzay Grisi​

Arkadaşlar bu bilgisayar nasıldır ? Önce model hakkında ve casper hakkında yorumlarınızı rica ederim

Arkadaşlar selam, daha önce Game Garaj Slayer leptop önerisi almıştım bu flood'dan ve de içime sinmişti. Ancak şu an o stoklarda yok maalesef.

Onun yerine aşağıdaki model var, bu ürün hakkında yorumlarınız var mıdır ve buna muadil 1,2 tane ürün de tavsiye edebilir misiniz?

Game Garaj Slayer4 7-4070 C4 i7-14700HX 64 GB 2 TB SSD RTX4070 16" Free Dos QHD+

Son düzenleme:
Excalibur alınmaz.

Daha önce Game Garaj Slayer leptop önerisi almıştım bu flood'dan ve de içime sinmişti. Ancak şu an o stoklarda yok maalesef.​

Onun yerine aşağıdaki model var, bu ürün hakkında yorumlarınız var mıdır ve buna muadil 1,2 tane ürün de tavsiye edebilir misiniz?​

Game Garaj Slayer4 7-4070 C4 i7-14700HX 64 GB 2 TB SSD RTX4070 16" Free Dos QHD+​

@YüzbaşıJohnPrice

MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR i7-13700HX 16 GB 1 TB SSD RTX4080 16" W11H FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri Panel kötü ama 4080 farkı var.

Evet MSI fhd, game slayer iyi. Teşekkür ederim.

Sonda yazdığınızı okuyana kadar evet katılıyordum size.Sonda yazdığııza cevap olarak yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…