70-80 bin TL bandında render için sistem önerisi

Emirhan34181

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim
Merhaba iyi akşamlar. Şu an aktif olarak üniversite 1. sınıfım bu sebeple bu sene başında bir laptop aldım tüm işlerimi o laptopla görüyorum ancak bu laptop giriş-orta segment denilebilecek bir laptop ve artık oyunlarda beni tatmin etmemeye başladı. ( okul için mecbur ancak ) şu anda güncel olarak 2 farklı yerden burs aldım ve toplamda 25 bin TL hazır param var. Yaz olduğunda bir işe girip 1 ay çalışacağım belki 1buçuk ay ( iş hazır bu arada ) yaklaşık 35 bin TL alacağım büyük ihtimalle. Ve aktif olarak freelance işlerde çalışıyorum ( edit, Photoshop, montaj kurgu tarzı) buradan aldığım paraları da biriktiriyorum. Sistem olarak fiyat aralığım monitör dahil 70-80 bin TL en fazla. Bu fiyatlarda hakkını veren ( ömürlük desek ayıp olmayacak tarzda ) hem edit için hem de oyunlarda kasma donma yapmayacak bir sistem arıyorum. ( bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim edit programları Premiere Pro filan render alırken fena zorluyor sistemi o sebeple gerçekten güçlü olması gerekiyor. ) Böyle bir sistem arıyorum. Yaza kadar 5060 Ti çıkacak onu almak mantıklı olur mu ( bu arada eğer bütçeyi çok aşmayacaksa ve almak gerçekten mantıklı olursa 5000 serisi bir ekran kartı almak istiyorum.) Bu tarz sistemler önerebilir misiniz? Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 serisi fiyaskosundan haberin yok sanırım. O bütçeyle 5000 serisine girersen işin içinden çıkamazsın.

1K aşıyor, eğer çıkamazsan SSD'yi şuna düşür.

Ancak tavsiye etmem, alabiliyorken almaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…