Emirhan34181
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenciyim
Merhaba iyi akşamlar. Şu an aktif olarak üniversite 1. sınıfım bu sebeple bu sene başında bir laptop aldım tüm işlerimi o laptopla görüyorum ancak bu laptop giriş-orta segment denilebilecek bir laptop ve artık oyunlarda beni tatmin etmemeye başladı. ( okul için mecbur ancak
) şu anda güncel olarak 2 farklı yerden burs aldım ve toplamda 25 bin TL hazır param var. Yaz olduğunda bir işe girip 1 ay çalışacağım belki 1buçuk ay ( iş hazır bu arada ) yaklaşık 35 bin TL alacağım büyük ihtimalle. Ve aktif olarak freelance işlerde çalışıyorum ( edit, Photoshop, montaj kurgu tarzı) buradan aldığım paraları da biriktiriyorum. Sistem olarak fiyat aralığım monitör dahil 70-80 bin TL en fazla. Bu fiyatlarda hakkını veren ( ömürlük desek ayıp olmayacak tarzda ) hem edit için hem de oyunlarda kasma donma yapmayacak bir sistem arıyorum. ( bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim edit programları Premiere Pro filan render alırken fena zorluyor sistemi o sebeple gerçekten güçlü olması gerekiyor. ) Böyle bir sistem arıyorum. Yaza kadar 5060 Ti çıkacak onu almak mantıklı olur mu ( bu arada eğer bütçeyi çok aşmayacaksa ve almak gerçekten mantıklı olursa 5000 serisi bir ekran kartı almak istiyorum.) Bu tarz sistemler önerebilir misiniz? Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim 
Son düzenleyen: Moderatör: