Arkadaşım için bilgisayar bakıyoruz da bu bütçelerde Ryzen 9 9950X işlemcili ve 4070 SUPER/TI/TI super olan bir sistem bulunabilir mi? 5000 serisini beklemek istemiyor arkadaşım o yüzden 5000 serisini bekleyin demezseniz memnun olurum.
GAMING-DUAL4070S sistem tavsiyesi AMD RYZEN 7 7800X3D ve ASUS RTX 4070 Super ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Ben şu sistemi buldum Ryzen 9 9950x ve KLEVV Cras XR5 RAM özelleştirmesi ile 74.709 TL'ye geliyor. Ancak içerisindeki soğutma işlemci için yeterli olur mu ve bu fiyata alınır mı?
Hocam öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim, ben de sizle aynı şeyi söyledim arkadaşıma ancak 9950x işlemcili bir sistem istiyor arkadaşım. Attığınız sistem de o özelleştirme ile bütçeyi aşıyor.
Arkadaşımı 5000 serisini beklemesi için ikna edebildim sonunda. 5000 serisini bekleyecek. @crexy.ee hocam yine de ilginiz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Arkadaşımı 5000 serisini beklemesi için ikna edebildim sonunda. 5000 serisini bekleyecek. @crexy.ee hocam yine de ilginiz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.