70-80 bin TL bütçeye monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
70-80 bin

cassiopeiar

Picopat
Daha fazla  
70-80 bin TL bütçem var. 30-40 bin civarı nakitim, 40-50 bin civarı Hepsiburada'dan taksitle alacağım. Monitör ve kasa dâhil almam lazım. Klavye, fare mevcut. Genellikle oyun için kullanacağım. Nasıl bir sistem toplamalıyım?

@bluerr bro bi el atabilir misin

@efebatiin bro sende bi el atabilir misin

Son düzenleme:
70-80 bin TL bütçem var. 30-40 bin civarı nakitim, 40-50 bin civarı Hepsiburada'dan taksitle alacağım. Monitör ve kasa dâhil almam lazım. Klavye, fare mevcut. Genellikle oyun için kullanacağım. Nasıl bir sistem toplamalıyım?

@bluerr bro bir el atabilir misin?

@efebatiin bro sende bir el atabilir misin?

11 Kasım'ı bekle indirimler var

11 Kasım'ı bekle indirimler var
İndirime girdikçe almayı düşünüyorum ama 11 kasımı beklerim

Monitöre ayırdığınız bütçeyi söyleyin ona göre önereyim. Bir de ne için kullanacağınıza da belirtin.
Oyun için kullanacağım hocam. Fiyat olarak sisteme bağlı ama min 10 maks 20 diyebilirim. 2 veya 3 farklı bütçeye uygun önerebilir misiniz. Hepsi burada üzerinden olursa taksit imkanım olur ve daha rahat alabilirim

Oyun için kullanacağım hocam. Fiyat olarak sisteme bağlı ama min 10 maks 20 diyebilirim. 2 veya 3 farklı bütçeye uygun önerebilir misiniz. Hepsi burada üzerinden olursa taksit imkanım olur ve daha rahat alabilirim
2k olarak öğrenci indirimiyle G65B 11k, eğer başka yerden almak istersen genelde 13k.

Curved istemezsen:

Ultrawide istersen:

4k istersen:

Bütçen aşarsa 4k (mini led)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı