70-80 bin TL hazır sistem önerisi

4K zorunda değilsin. 4K oyun da oynatır anlamında söyledim. 2 tane M2 slotu var anakartta zaten. 1TB taktım ekstra daha sonradan fazdan takabilirsin de. 7950X3D koymamın nedeni ise aşşağı yukarı render performansı 14700K ile yakın ama daha kolay soğutuyor. Oyun performansı ise daha iyi. 14900K koyarsak bu sefer onu soğutmak için kasa ve soğutucuyu değiştirmek gerekicekti busefer bütçeyi çok aşıcaktık. 7950X3D en temizi şuanda.

Benim attığım sistemi al geç.

Sistemi bu şekilde düzenledim, olmuş mudur hocam?

Ekran kartını benim attığım modeli al. Hem daha iyi soğutması var hemde zaten sen hazır sistem alsan da montajlama yapılmadan gönderilir ekran kartı. Sen kendin takarsın daha ucuza gelir.
85K gibi bir paraya 4080'li toplama veya hazır sistem bulma ihtimalim var mı ki?

85K gibi bir paraya 4080'li toplama veya hazır sistem bulma ihtimalim var mı ki?
Bulursun ama render performansın daha düşük olur. Eğer diyosan Ram 32GB anakartı da biraz daha düşük model kabul ederim 85K'ya 4080 alınır.

Bulursun ama render performansın daha düşük olur. Eğer diyosan Ram 32GB anakartı da biraz daha düşük model kabul ederim 85K'ya 4080 alınır.
Alacağım sistemin şu anki 3060'lı sistemden çok daha iyi performans ve kısa render süresi vereceği bir gerçek sanırım

Alacağım sistemin şu anki 3060'lı sistemden çok daha iyi performans ve kısa render süresi vereceği bir gerçek sanırım
Kaç kat daha güçlü olacağını söylemek tam söylenebilecek birşey değil. O derece güç farkı var arada size öyle söyleyim.

Dediğim gibi Ram 32GB anakart ise daha düşük bir model oluyor. 4080 super istersen hazır sistemdeki anakart ve ram'i bu attığım modeller ile değiştirip ekran kartını 4080 super alabilirsin.

Direkt hazır sistem veya özelleştirme şeklinde bulmaya çalışıyorum, tek tek parça alıp bekleyecek vaktim olmayacak işimden dolayı, o yüzden direkt sistem olarak sordum ben

Direkt hazır sistem veya özelleştirme şeklinde bulmaya çalışıyorum, tek tek parça alıp bekleyecek vaktim olmayacak işimden dolayı, o yüzden direkt sistem olarak sordum ben
Tek tek parça olarak değil zaten. Bu toplama ama sizin için montaj ve test işlemlerini yapacaklar. Sizin için hangi parçaların montajını ve testini yapsınlar onu seçiyosunuz siz. Ekran kartı ise kargoda kırılmasın diye ayrıca gönderilir siz takarsınız o yüzden ayrı güvenilir bir yerden daha ucuza almanız için ayrıca atıyorum.

Her türlü siz takacaksınız. Bu attığım anakart ve ram'i ise özelleştirme kısmından değiştirirseniz sisteme o parçalar takılır değiştirmez iseniz ilk attığım linkteki parçalar takılır. Bütçenize göre. 64GB ram ve biraz daha iyi anakar isterseniz direk alın. Ben anakart ve ram yerine ekran kartım 4080 super olsun derseniz de özelleştirme kısmından o linkini attığım anakartı ve ram'i koyun hali hazırda seçili olanlar yerine öyle sipariş verin.

Ekran kartının performans ve veriler nasıl? Galax pek kullanmadığım bir marka, pazarda yeni değiller onu biliyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…