70-80 bin TL sistem önerisi

EfeMertY

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Bu civarlarda yüksek depolamaya sahip, oyun oynatacak ve Unreal Engine gibi programları hızlı çalıştıracak, uzun vadede ömrü olan NVIDIA RTX 4080'li bir sistem arıyorum.

Daha ucuza gelmesi ve dizmesi kolay olacaksa ayrı ayrı, ancak fiyat açısından çok bir fark olmayacaksa da hazır bir sistem önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.

Ayrıca 4080'in monitörüme çok güçlü gelmemesi açısından bu güce uygun bir monitör önerisi de çok mutlu eder.

Şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar 16 yaşındayım bemde 6 yıldır ywzılımla ilgileniyorum sana söyle bir tavsiye verebilirim ben 2 farkli sistem toplamistim 4 yil once yazilim icin. Oyun icin amd. Nin daha güçlü olduğunu yazılım içinse intelin daha iyi oldugunu gordum çünkü intel çok ısınmıyor va yumsek cache ve cekirden ile yazilim icin render loadlama vb seylerde hizli calisiyor suan tazilim icin intel i5 12. Nesil cpu rtx 4060ti kullaniyorum. 2 tb ssd iyun icinse. Amd sistem toplayacagim benim tecrübelerim bunlar fakat unreal enginede büyük projeler yapmadim oyun icin genelde unity kullandim unreal enginede farklilik gösterebilir

Ek olarak AI gelistirme yapcaksan gpu nun Nvida olmasını secebilirsin rtx 40 veya 50 serisini alabilirsin. Amd gpulari kullanmadim ve nvida. AI gelistirmede buyuk rahatlık sağlıyormus bildigim kadariyla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı