70-80 bin TL sistem önerisi

Bütçe
70-80 bin TL

easlan34

Kilopat
Yer
Ümraniye
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi 70-80 bin TL aralığında bir sistem toplamak istiyorum. Mouse, kulaklık ve monitör dahil olmayacak mümkünse AMD işlemci hatta düşüncem Ryzen 7 9800x3D fakat tavsiyelere açığım ekran kartı NVIDIA şart değil bunun içinde tavsiyelere açığım. Öneren olursa ucuz yollu bir oyuncu koltuğu da tavsiyesi alabilirim oyun olarak genellikle Rust ve Squad tarzı bilgisayarı patates eden oyunlar oynuyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenen arkadaşlara.

9070XT stoklara girsin öyle dizeriz şu an dizmek mantıklı değil aceleniz varsa 9070 alırsınız.

CPU: 7800x3D
GPU: 9070xt
Anakart: B650 Gaming Plus Wi-Fi
Ram: Patriot viper venom 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Kingston Renegade 1tb
Sıvı Soğutma: DeepCool ls720 se
PSU: Raijintek Cratos 850w
Kasa: CoolerMaster Masterbox 600

9070XT stoklara girsin öyle dizeriz şu an dizmek mantıklı değil aceleniz varsa 9070 alırsınız.

Acelem hiçyok sadece önden ne yapılabilir diye tavsiye alıyorum ve zaten parçaları toplu bir şekilde değil belki parça parça alacağım için araştırma yapıyorum en iyi şekilde ne yapılabilir diye.

Acelem hiçyok sadece önden ne yapılabilir diye tavsiye alıyorum ve zaten parçaları toplu bir şekilde değil belki parça parça alacağım için araştırma yapıyorum en iyi şekilde ne yapılabilir diye.

Melih hocamın önerdiği parçalar gayet iyi arkadaşların da dediği gibi 9070XT stoklarının yenilenmesini beklemen daha iyi olur. Parça parça toplamak bana göre her zaman daha iyi hazır sistemlerde illaki kötü bir parça oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…