Herkese merhaba, 2K Samsung G8 monitörüm var. Genelde hikayeli oyunlar nadiren LoL, CS oynuyorum. Uzun vadeli sistem önerilerinize açığım.
Şimdiye kadar dikkatimi çeken Game Garaj Hexon bu sistem üzerinde Ryzen 7 9700X ve MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi modifikasyonu oldu.
12 taksit olduğunu düşününce tek tek toplamaya kıyasla fiyat farkı makul gibi geldi.
Başka öneriniz veya bu sistemin şu dezavantajı var dediğiniz durumlar varsa yorum yapmaktan çekinmeyin, saygılar
Hocam fiyatına kıyasla saçma derece pahalı, aynı sistemi daha iyi kompanent kalitesi ile 75 i bulmadan toplarsınız. İllaki de hazır mı istiyorsunuz ve max bütçeniz ne kadar.
Ben segment artık yükseklerde olduğu için herşeyi high tier seçmeye çalıştım ama attığınız sistem deki gibi ram, ssd, psu, kasa gibi şeylerden kısılırsa daha doğrusu segmentine yakışmayacak bir sistem toplanırsa bırakın 8-10k yı 7k ya da kapatırsınız aylık bu sistemi.
Benim bu topladığım şekilde ortalama 6-9 ay taksitlendirme yapınca yanlış hesaplamadıysam 10-11k civarına geliyor.
Ama dediğim gbi 6-9 ay olduğu için mesela 6. aydan sonra 7k ya felan düşüyor ödeyeceğiniz para.
Bütçeyi aşması halinde gene kısılmış şekilde de sistem toplayabilirim isterseniz.