ATA100222 Picopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Ben oyun oynayınca uzun süre bırakamıyorum ama sıcaklıklarda bayağı yükseliyor 70-80 falan. Peki ben bu sıcaklıkda ne kadar süre oynayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
Ben oyun oynayınca uzun süre bırakamıyorum ama sıcaklıklarda bayağı yükseliyor 70-80 falan. Peki ben bu sıcaklıkda ne kadar süre oynayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Kasım 2020 #11 FurkanxdTR dedi: Hocam boşta 78 derece sanki fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... 8 Yıllık bilgisayar, termal macun kurumuş zaten, kasada da sadece egzoz fanı, pardon traktör motoru var. Artı 0 Eksi
FurkanxdTR dedi: Hocam boşta 78 derece sanki fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... 8 Yıllık bilgisayar, termal macun kurumuş zaten, kasada da sadece egzoz fanı, pardon traktör motoru var.
KS KS ATA100222 Picopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #12 Teşekkürler RPM dedi: 8 Yıllık bilgisayar, termal macun kurumuş zaten, kasada da sadece egzoz fanı, pardon traktör motoru var. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartı fanlarından inşaat makinesi sesi geliyor Artı 0 Eksi
Teşekkürler RPM dedi: 8 Yıllık bilgisayar, termal macun kurumuş zaten, kasada da sadece egzoz fanı, pardon traktör motoru var. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartı fanlarından inşaat makinesi sesi geliyor