70-80 TL Egzoz Fan Önerisi

BlackKeyboard

Hectopat
Hepinize merhaba, yakın zamanda PC toplamıştım sağ olsun kasamın fanları kasanın fan akışını güzelce sağlayamadığı için kasa fırın gibi sıcacık oluyor, kasanın dışı ısınıyor. Bana sessiz ve havayı güzel bir şekilde dışarı atabilecek, kasa ısısını ortadan kaldıracak 120 mm bir fan önerebilir misiniz 70-80 TL civarı? RGB olması önemli değil fakat sadece mavi, kırmızı gibi sabit renkler olmasın. Benim için performans önemli, LED'siz olsa da olur.

2.El kasa fiyatlarına bakmanı tavsiye ederim. bir fan ile hava sirkülasyonu doğru konuma getirilebileceğini sanmıyorum ''fırın'' gibi ifadenizden.

2.El kasa fiyatlarına bakmanı tavsiye ederim. bir fan ile hava sirkülasyonu doğru konuma getirilebileceğini sanmıyorum ''fırın'' gibi ifadenizden.

Sharkoon tg4 kullanıyorum İnternette okuduklarıma göre ne kadar fazla hava dışarı atılırsa kasada farklı bir fan olmasa bile basınç ile hava hizlica kasa içine girermiş. Bu yüzden fan degistirmeyi düşünüyorum.

Sharkoon tg4 kullanıyorum İnternette okuduklarıma göre ne kadar fazla hava dışarı atılırsa kasada farklı bir fan olmasa bile basınç ile hava hizlica kasa içine girermiş. Bu yüzden fan degistirmeyi düşünüyorum.
Bak sana şöyle diyeyim Hepsiburada , Gittigidiyor gibi iade süreci olan sitelerden al ve kutulu gelirse kutuyu bozmadan yırtmadan aç eğer istediğin sonucu alamazsan geri iade edersin ben bu şekilde deniyorum , geçen kulaklık satın almıştım orijinal değildi ama çok iyi ses kalitesi vardı iade etmeyi düşünmüyordum sol tarafı bir gün içinde bozulunca iade ettim.

Rgb olması şart değil ama sadece kırmızı yada mavi olmasın derken nasıl olacak? ;)

Neyse önerim Cougar Cfd 120
Sessiz ve Pwm kontrol imkanı var. 900-1000Rpm arasında çalıştırıp verimli kullanabilirsiniz.

Bütçemi 100 TL' ye kadar çıkarttım. Daha sağlam fan önerileriniz var mı ? Dedigim gibi ya komple siyah fan olacak yada RGB olacak çünkü kasamin içindeki fanlar RGB olduğu için farklı renkteki bir fan kötü gösterir. Performansı da çok önemli ne kadar fazla hava atarsa dışarıya o kadar iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı