Ucuz etin yahnisi oluyor. Bir yerde bütçe meselesi tabii ki.
Kısacası Everest, Rampage, James Donkey gibi ne idüğü belirsiz markalardan uzak kalmanızı tavsiye ederim. Ürünlerinde en dandik parçaları kullandıkları için bu kadar ucuza satıyorlar.
Ucuz etin yahnisi oluyor. Bir yerde bütçe meselesi tabii ki.
Kısacası Everest, Rampage, James Donkey gibi ne idüğü belirsiz markalardan uzak kalmanızı tavsiye ederim. Ürünlerinde en dandik parçaları kullandıkları için bu kadar ucuza satıyorlar.
Düzgün kullanılırsa idare eder bir klavye. Ben aynı markanın 10 liraya aldığım modeli SM-68X olan faresini kullanıyorum 2 sene rahat kullandım sonra temassızlık yapmaya başladı.
Dark Force Oyuncu USB Kablolu Işıklı Türkçe Q Klavye Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Rampage KB-R45 CRASH Siyah USB 3 Renk Zemin Aydınlatmalı US en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
PolyGold PG-975 Aydınlatmalı İngilizce Q Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
A-4 Tech Kd-126-2 A4 Tech Usb,Q Türkçe,Multimedya Beyaz Led en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!