70-90 bin TL laptop önerisi

Bütçe
70k-90k

Dovem

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5700x , asus rtx 3060 12gb OC, 8x2 ram, asus prime A320M-E anakart
Şimdi şöyle bütçem 70K-90K arası bir laptop bakıyorum. Çizim olsun, oyun olsun, tasarım olsun hiçbirinde sıkıntı yaşamadan çalışmak istiyorum. Isınma problemi, kasma problemi yaşamak istemiyorum. Önerebileceğiniz marka olarak bilmiyorum. MSI, ASUS kesin olur diye düşünüyorum ama GameGaraj, Monster falan o bilgisayarlar nasıldır bilmiyorum. Önerilerine açığım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

O kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum ama garanti olsun diyorsun şunu önerebilirim.

İşlemciyi hiç duymamıştım mesela şimdi bu kadar para veriyoruz lumiondur rhinodur hiçbirinde sıkıntı yaşamadan kullanbilcem değil mi? Daha ucuz modeller da olur 5070 Ti falan olabilir bir de ASUS iyi midir bilmiyorum açıklarasanız sevinirim.

Benim bildiğim kadarıyla oyunlarda ve günlük kullanımda hızlı ve sorun çıkarmayacak bir işlemci yabancı kaynaklardada araştırdım biraz sadece pahalı olduğu yazılmış yinede siz bilirsiniz MSI'da bir tercih olabilir ama monster önermem.

Benim bildiğim kadarıyla oyunlarda ve günlük kullanımda hızlı ve sorun çıkarmayacak bir işlemci yabancı kaynaklardada araştırdım biraz sadece pahalı olduğu yazılmış yine de siz bilirsiniz MSI'da bir tercih olabilir ama Monster önermem.

Teşekkürler peki marka olarak ASUS ile MSI arasında mı kalmalıyım.

Bana kalırsa evet eğer içinize sinmediyse
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu video işinize yarayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı