A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 29 Haziran 2024 #11 hayaletqwe dedi: Gayet güzel sistem ama hiç amd işlemci kullanmadım. Oyun ve uzun süreli açık kalabilme için Amd mi Intel mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İkiside iyidir de modelleri önemli. 7800x3D oyun için son derece uygundur aklına takılmasın.
hayaletqwe dedi: Gayet güzel sistem ama hiç amd işlemci kullanmadım. Oyun ve uzun süreli açık kalabilme için Amd mi Intel mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İkiside iyidir de modelleri önemli. 7800x3D oyun için son derece uygundur aklına takılmasın.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 29 Haziran 2024 #12 hayaletqwe dedi: Gayet güzel sistem ama hiç amd işlemci kullanmadım. Oyun ve uzun süreli açık kalabilme için Amd mi Intel mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... AMD kesinlikle.
hayaletqwe dedi: Gayet güzel sistem ama hiç amd işlemci kullanmadım. Oyun ve uzun süreli açık kalabilme için Amd mi Intel mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... AMD kesinlikle.