70 bin km'lik motor alınır mı?

Arkturus

Centipat
Daha fazla  
Gençler haftaya motor almayı düşünüyorum CBR 125 var aklımda 60-70 bin km lik motor alınır mı?

Küçük hacimde yüksek km genelde önerilmez. Yüksek hacimde 200 bin km’leri rahatça deviren bloklar mevcut. Her ne kadar japon olsa da ben tercih etmezdim.

Hocam neye göre alınır çünkü şüphelerim var

Hocam bide sana sorim neye göre alınmaz
Bizim ülkede insanlar mala çok değer vermedikleri için. Gruplarda bakıyorum adam 400 liraya bakım yaptırdım diyor. 2 litre kaliteli yağ + yağ filtresi zaten 400ü geçiyor. Yani yapılan bakımın ne kadar düzgün olduğunu sen düşün. Ben motorlara değil de kullananlara güvenmiyorum. Yoksa düzgün bakımlı motora, düzgün kullanılmış motora 70 bin çok da bir şey değil.

ALINMAZ. Bu 1200 gs değil ki o kadar çok yol yapacak. Düşün Türkiyenin en batısından, en doğusuna 40 kere gitmiş! Bu motor genellikle başlangıç sevviyesi kullanıcılar tarafından alınıyor. Sahibinin veya eski sahibinin düşmüş, çarpmış olması çok olası. Tecrübeli sürücüler ise teker, yanlama için kullanıyor.

Gençler haftaya motor almayı düşünüyorum CBR 125 var aklımda 60-70 bin kmlik motor alınır mı?

Honda kaliteli bir motor olduğu için yüksek kmlerde genelde çok sıkıntı çıkartmaz. Bu motoru kullanan kişiye bağlıdır ama bana sorarsan alma derim çünkü uğraşılmaz. Biraz daha sabredip düşük km almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…