Sinefileng Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Tüm parçaları beyaz olan bir sistem toplamak istiyorum. Parçalar konusunda yardımcı olabilecek var mı? İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kasa: Lian Li O11 Dynamic EVO White E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sıvı soğutma: Lian Li GALAHAD 360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Ekran kartı, anakart, PSU ve RAM konusunda kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz?
Tüm parçaları beyaz olan bir sistem toplamak istiyorum. Parçalar konusunda yardımcı olabilecek var mı? İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kasa: Lian Li O11 Dynamic EVO White E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sıvı soğutma: Lian Li GALAHAD 360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Ekran kartı, anakart, PSU ve RAM konusunda kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz?
I I_love_cats Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 Ekran kartı olarak RTX 4080 Super öneririm. RAM 32 GB olsun ama markası bilindik olsun ki 1 yıl içinde bozulmasın. Gerisi hakkında pek bilgim yok ben de bir PC toplayacağım eğer karar verirsen beni de bilgilendirirsen iyi olur
Ekran kartı olarak RTX 4080 Super öneririm. RAM 32 GB olsun ama markası bilindik olsun ki 1 yıl içinde bozulmasın. Gerisi hakkında pek bilgim yok ben de bir PC toplayacağım eğer karar verirsen beni de bilgilendirirsen iyi olur