Hayır değil.Hazır sistem şart mı hocam?
Hayır değil.
Teşekkürler hocam. İşlemciyi 7800x3d yapmak istiyorum dediğim gibi, bütçeyi yine çok aşmıyor. Benim attığım hazır sistem çok mu pahalı peki özelliklerine göre, yorumunuz ne olur merak ettim de.Toplamda 69.800TLCorsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.799,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Teşekkürler hocam. İşlemciyi 7800x3D yapmak istiyorum dediğim gibi, bütçeyi yine çok aşmıyor. Benim attığım hazır sistem çok mu pahalı peki özelliklerine göre, yorumunuz ne olur merak ettim de.
O bütçede 5070 alınmaz hocam.Teşekkürler hocam. İşlemciyi 7800x3d yapmak istiyorum dediğim gibi, bütçeyi yine çok aşmıyor. Benim attığım hazır sistem çok mu pahalı peki özelliklerine göre, yorumunuz ne olur merak ettim de.
Hazır sistemlerdeki parçaları ben çok beğenmiyorum hocam. Düşük kalitede oluyorlar. @efebatiin @bdxmrz hocalarım müsaitlerse güzel bir hazır sistem önerisi yaparlar.Teşekkür ederim yardımlarınız için. Attığınız parçaları taksitle almaya çalışırsam fiyat bir hayli yükseliyor, böyleyken de ayrı ayrı almanın bir mantığı kalmıyor bence beklemeyeceksem. Taksitle alacağım için hazır sistem şart desek (vade farksız sistemler mevcut) o konuda bir öneriniz olur mu ? Buradaki 5070Ti'lı sistem 75 bine denk geliyor vade farksız.
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Attığınız parçaları taksitle almaya çalışırsam fiyat bir hayli yükseliyor, böyleyken de ayrı ayrı almanın bir mantığı kalmıyor bence beklemeyeceksem. Taksitle alacağım için hazır sistem şart desek (vade farksız sistemler mevcut) o konuda bir öneriniz olur mu? Buradaki 5070 Ti'lı sistem 75 bine denk geliyor vade farksız.