70 bin TL civarı sistem toplama önerisi

Bütçe
70000
7800x3D istemiyor muydunuz hocam?
Evet onu da eklersem 83 oluyor, bütçeyi biraz aşıyorum ama 5070Ti için değebilir diye düşündüm taksit ile fiyat artmadığı için.

Buradaki sistemi özelleştirip 66 bine aşağıdaki gibi bir sistem dizebiliyorum. Sanırım en mantıklısı bu oluyor. Burada değiştirmemi istediğiniz bir özelleştirme olur mu ? İşlemci soğutucusunu ayrı bir yerden alacağım :

Birazcık daha yükseltip ekran kartını 9070XT yapabiliyorum, 71 bine denk geliyor, vade farkı da birazcık biniyor ancak abartı değil. Aşağıdaki parçalar sizler için de okey ise siparişi vermeyi düşünüyorum, fiyatı uygun gibi geldi bana :

Son düzenleme:
Anakartta başka hangi seçenekler var?

Teşekkürler, son durumda aşağıdaki gibi oldu :

Sıvı soğutmayı ayrı alacağım, biraz araştırdım 240mm yetecek gibi gözüküyor. Aklımda bu ürün var, başka bir öneriniz olursa ona da açığım.

Selam tekrardan, 1-2 gün daha bekleyip bu sistemi buldum. Aşağıdaki şekilde özelleştirip satın aldım. 2K'da 7800x3d ile 9700x arasında fiyat farkına değecek kadar bir fark olmadığına kanaat getirdim. Emin olmadığım tek parça kasa ve PSU oldu, onlarla ilgili de çok fazla yorum bulamadım açıkçası, umarım üzmezler. Teşekkür ederim tekrardan hepinize :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…