Eki Görüntüle 2523489
Şu an şöyle bir şey çıkardım ama değişiklik olması gereken bir şey varsa bu fiyata daha iyi bir hazır sistem olur, önerilere açığım. Taksitle alacağım için hazır bakıyorum, monitör de içinde olsun istiyorum.
5070 ekran kartı var bu sistemde 9070xt ile arasında çok bir fark var mı sistemin beni uzun süre götürmesini de istiyorumTaksit seçeneklerine bakarak bileşenleri düşürebilirsin. 7 9700X 120mm Aigo'ya SSD'yi kingstona düşürebilirsin.Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
5070 ekran kartı var bu sistemde 9070XT ile arasında çok bir fark var mı sistemin beni uzun süre götürmesini de istiyorum
eleştiri yapmıyorum sadece bilgi almaya çalışıyorum nvidia ekran kartlarının iyi olduğunu biliyorum sadece pahalılar neyse teşekkür ederimÖzelleştirmelere bakarsanız 5070 Ti yazıyor orada. Özelleştirmelere bakın ordan eleştirin sistemi ona göre cevaplayayım. 5070 Tİ 9070 xt den üstün bir kart.
Eleştiri yapmıyorum sadece bilgi almaya çalışıyorum NVIDIA ekran kartlarının iyi olduğunu biliyorum sadece pahalılar neyse teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.