70 bin TL laptop önerisi

Bütçe
66-70K

MrQuickScope

Femtopat
Daha fazla  
Bazı olmazsa olmaz özellikler var istediğim örneğin i7 14. nesilden (12 minimum çekirdek varsa AMD karşılığı oda olur tercihen) GPU 4060, olursa 4070 de olur fiyat yeterse, DDR5 RAM ama RAM şimdilik 8 istiyorum SSD de ayni 500GB'lık fiyatı ondan kısıyorum, daha sonrasinda RAM 64 GB yükselteceğim SSD yide 2TB. Bunlar dışında olursa güzel olur, yoksada boş ver diyeceğim özellikler, malzeme metal, 100%srgb, QHD, 144Hz ya da üstü ve 1920x1080'den yüksek varsa mükemmel olur. Marka, fan sesi, klavye ışığı, sıcaklık vs önemli değil benim için ama Casper olmazsa çok güzel olur, aşırı detaylı ve karışık yazdığım için şimdiden özür dilerim 😅

Bazı olmazsa olmaz özellikler var istediğim örneğin i7 14. nesilden (12 minimum çekirdek varsa AMD karşılığı oda olur tercihen) GPU 4060, olursa 4070 de olur fiyat yeterse, DDR5 RAM ama RAM şimdilik 8 istiyorum SSD de ayni 500GB'lık fiyatı ondan kısıyorum, daha sonrasinda RAM 64 GB yükselteceğim SSD yide 2TB. Bunlar dışında olursa güzel olur, yoksada boş ver diyeceğim özellikler, malzeme metal, 100%srgb, QHD, 144Hz ya da üstü ve 1920x1080'den yüksek varsa mükemmel olur. Marka, fan sesi, klavye ışığı, sıcaklık vs önemli değil benim için ama Casper olmazsa çok güzel olur, aşırı detaylı ve karışık yazdığım için şimdiden özür dilerim 😅

8 RAM hiçbir şeye yetmez.
Minimum 32 oldu bile.

8 RAM hiçbir şeye yetmez.
Minimum 32 oldu bile.
Şimdilik fiyattan kısmak için dedim, 64 takıcağim aldıktan sonraki ay, geçici olarak benim eski laptopumun 8x2 var onu takarım belki 1 ay idare ederim

Hepsiburada olanı attığın güzel duruyor, bende ordan almayı düşünüyordum, peki bu diğer slayer sitesi iyimi ? Hiç duymadım yada görmedim sıkıntı çıkmaz değilmi?

Son düzenleme:
Her şey güç değil. Taşınabilirlik ve tasarım diye bir şey var. Ekstra olarak GameGaraj markasına güvenemeyebilir.
Ağırlık olarak Victus daha hafif olabilir ama kasa kalitesi olarak zaten pek iyi olmadığından taşımaya aşırı uygun değil. Ayrıca GameGaraj diğer şirketlerden aldığı parçalarla üretiyor ürünü. Kasası MSI Sword ve paneli oldukça kaliteli. Soğutma olarak Sword ile aynı performansı verir yaklaşık.

İkisi de benzer güçteyken niye Victus alınsın ki?
Alışık olduğum için sanırsam 😅 slayer i hiç görmedim duymadım, HP den daha iyi ise slayer a bakarım güvenilir ve sağlam diyorsanız sorun değil bana, HP dışında marka kullanmadım aslında ve her markanın kendi sorunu oluyor, özellikle casperin diye çok okudum, hangisi daha iyi diyorsanız sizlere güveniceğim

Ağırlık olarak Victus daha hafif olabilir ama kasa kalitesi olarak zaten pek iyi olmadığından taşımaya aşırı uygun değil. Ayrıca GameGaraj diğer şirketlerden aldığı parçalarla üretiyor ürünü. Kasası MSI Sword ve paneli oldukça kaliteli. Soğutma olarak Sword ile aynı performansı verir yaklaşık.
Victus'un kasa kalitesi taşımaya aşırı uygun değil 😄
Çok kulaktan dolma bilgilerle konuşuyosunuz.

Victus'un kasa kalitesi kötü furyası aldı başını gitti. Millet eline alınca kırılacak zannediyor. Öyle bir şey yok. Çoğu laptop da kullanılan sert plastik malzemeyi kullanıyor.

Laptop masada kullanılır, taşınacağı zaman çantaya konur. Ekstra bir şiddet uygulanmadıkça sert plastik malzemeye, dolayısıyla Victus'lara hiçbir şey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı