70 bin TL laptop önerisi

Beklentinize göre değişir. Eğer sıkı bir gamerım diyorsanız attığınız cihaz 2-3 yil sonra sizi üzebilir. Ama 5 sene sonra çıkacak AAA oyunu düşük-orta ayarlarda oynatsın derseniz attığınız cihaz yeterlidir.
7435hs işlemcinin dahili gpusu yok bu yüzden pil ömrü kısa olur. 2-3 saatten fazlasını veremez. Bu sorun değilse bence alınır

Zaten laptopu şarda kullanırım büyük ihtimal aorus da güzel geliyor ama çok sesli arkadaşımda var

Zaten laptopu şarda kullanırım büyük ihtimal aorus da güzel geliyor ama çok sesli arkadaşımda var
Şöyle ki ben loq kullanıyorum. Sessiz modda oyun vs yoksa fanlar ya çalışmıyor ya da tamamen sessiz çalışıyor. Hiç fan sesi duymuyorum rahatsız etmiyor. Ama sessiz modda oyun açınca sıcaklıklar yükseliyor, performans düşüyor fan sesi düşük de olsa geliyor

Ya aslında fan sesi çok sorun değil sizce 45-70k bütçede en alınabilir laptop hangisidir

Ya aslında fan sesi çok sorun değil sizce 45-70k bütçede en alınabilir laptop hangisidir
Beklentiye göre değişir. Açıkçası ben o loqu tercih ederdim. Laptop için 70k bütçelere çıkmak bana çok mantıklı gelmiyor. Şu anki piyasada 70kya alacağın laptop da rtx 4070 gpu içerecek. Ekran, işlemci, malzeme kalitesi, pil olarak daha öne çıkacak. Ben aradaki 25k fiyat farkına değecek pek ürün göremiyorum

O zaman bu lenovoyu çekiyorum hocam varmıdır lenovo bandında daha iyi dediğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…