70 bin TL laptop önerisi

Bütçe
65000

Bilal Uysal

Hectopat
Merhaba iyi Sosyaller, Gaming laptop arıyorum, oyun oynamak ve aynı zamanda yazılım kodlama yazmak için kullanacağım. Monster, Casper, Lenovo, MSI markalarından almak istemiyorum. Arkadaşıma HP aldırdım o da sorun yaşadı. Normalde ben de alacaktım ama ondan sonra alasım gelmedi. ASUS düşünüyorum ama o da fahiş fiyatlarda, ne yapmalıyım sizce? Eğer olabiliyorsa RTX 4060 ekran kartı istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Lenovo ve MSI neden düşünmüyorsunuz?

Merhaba iyi sosyaller, Gaming laptop arıyorum, oyun oynamak ve aynı zamanda yazılım kodlama yazmak için kullanacağım. Monster, Casper, Lenovo, MSI markalarından almak istemiyorum. Arkadaşıma HP aldırdım o da sorun yaşadı. Normalde ben de alacaktım ama ondan sonra alasım gelmedi. ASUS düşünüyorum ama o da fahiş fiyatlarda, ne yapmalıyım sizce? Eğer olabiliyorsa RTX 4060 ekran kartı istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Bu fiyata çok güzel masaüstü sistem dizersin ama öğrencisin sanırım yanında taşımak için laptop istiyorsun benim görüşümce Lenovo ve MSI iyi markalar Casper Excalibur ve Acer önermiyorum HP markalarda da sorunlar var.

Lenovo'yu kullananlar oldu çevremde ikisinin de anakartında sorun oldu birinin anakartı yandı. MSI'ın wattları düşük diye biliyorum o yüzden.

Bu fiyata çok güzel masaüstü sistem dizersin ama öğrencisin sanırım yanında taşımak için laptop istiyorsun benim görüşümce Lenovo ve MSI iyi markalar Casper Excalibur ve Acer önermiyorum HP markalarda da sorunlar var.

Maalesef masaüstü dizilir biliyorum ama üniversite için laptop lazım. ASUS istiyorum ama en kötü HP düşünüyorum.

Bilgisayar çok güzel duruyor 115watt yeterli midir sizce bu bilgisayar için laptoplar hakkında pek bilgim yok çevremde wattına dikkat et diyenler olmuştu o yüzden soruyorum.

Lenovo'yu kullananlar oldu çevremde ikisinin de anakartında sorun oldu birinin anakartı yandı. MSI'ın wattları düşük diye biliyorum o yüzden.
Lenovo'nun 15xxx9 modellerinde vardı anakart sorunu, yeni 15xxx10 modellerinde sorun çözüldü, MSI'ın bazı modelleri cidden vasat, örnek Cyborg modelleri, o konuda haklısınız, düşük bütçede tercih edilmemeli, attığım Asus'u modelini tercih edebilir o zaman.

Eski serilerinde anakart yanma problemi var yeni serilerinde yok bu cihaz o atılan ASUS cihazdan daha iyi bunu alıp geçin.

Bilgisayar çok güzel duruyor 115watt yeterli midir sizce bu bilgisayar için laptoplar hakkında pek bilgim yok çevremde wattına dikkat et diyenler olmuştu o yüzden soruyorum.

Evet 115 watt yüksek bir değer bu ekran kartı için.

Eski serilerinde anakart yanma problemi var yeni serilerinde yok bu cihaz o atılan ASUS cihazdan daha iyi bunu alıp geçin.

Hocam netim ASUS veya HP konusunda ya başka bir markaya bakmıyorum bile.

Evet 115 watt yüksek bir değer bu ekran kartı için.
Tamamdır teşekkür ediyorum.

ASUS TUF Gaming F16 FX608JM-RV076 Intel Core i5 13450HX 16 GB 512 GB SSD RTX5060 FreeDOS 16" taşınabilir bilgisayar.

Bu laptopa ne diyorsunuz hocam işlemci yeterli mi sizce? Darboğaz yapar mı?

Yeni serilerinde anakart yanma sorunu yok bahsettiğim gibi iç dizaynı komple değiştirdiler aynı fiyata daha düşük donanıma sahip ASUS almak yerine Lenovo almak daha mantıklı olur. Bahsettiğimiz marka da Lenovo yani GameGaraj GameRaider gibi laptop konusunda yeni olan marka değiller ayrıca HP'nin cihazları daha kötü hall sensör sıkıntısı var servis ilgilenmiyor bile Lenovo en azından değişim imkanı sağlıyordu eski kronik cihazlarında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı