70 bin TL laptop önerisi

Bütçe
70 Bin TL

exclaubb12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaş laptop alacak. MSI Katana 17 HX B14WFK-257XTR bu modeli bulduk. Fiyatına göre mantıklı duruyor. Ama bir sıkıntısı, kroniği var mıdır bilmiyoruz. Mantıklı bir model midir? Sizin bu fiyat bandına önerebileceğiniz başka model var mıdır? Kendisi daha önce servis sıkıntısı yaşadığı için Monster istemiyor. GameGaraj, Excalibur da istemiyor. Yani uzun lafın kısası ASUS veya MSI istiyor. Lenovo LOQ kendim de kullandığım ve büyük bir sıkıntı yaşamadığım halde anakart yanma mevzularından ve diğer kronik sıkıntılarından dolayı tavsiye etmiyorum. Çözüldü artık yok diyorlar ama riske atmak istemiyorum. Birkaç gün önce bir tanıdığımdakinin anakartı yandı. Laptopta da istediğimiz özellikler 17" ekran olması, ekran kartının 5000 serisi olması ve diğer özelliklerinin de bunlara uygun olması. Şimdiden teşekkürler.

@exclaubb12 Hocam garanti kafam rahat olsun diyorsan direk ASUS TUF F16 5070 alabilirsin çünkü onun dışında bu segmentte çok iyi modeller yok ve ben bu segment almamak için tam 126k verdim kafam rahat olsun diye ayrıca Katana çok giriş seviyesi bol ısınana ve parça kalitesi kötü bir model ASUS TUF 5070 almanız daha iyi olur çünkü en dengeli ve sorunsuz model bu segmentte diğer türlü GameGaraj dahil tek atımlık şansınız varsa TUF kararında olacaktır.

@exclaubb12 Hocam garanti kafam rahat olsun diyorsan direk ASUS TUF F16 5070 alabilirsin çünkü onun dışında bu segmentte çok iyi modeller yok ve ben bu segment almamak için tam 126k verdim kafam rahat olsun diye ayrıca Katana çok giriş seviyesi bol ısınana ve parça kalitesi kötü bir model ASUS TUF 5070 almanız daha iyi olur çünkü en dengeli ve sorunsuz model bu segmentte diğer türlü GameGaraj dahil tek atımlık şansınız varsa TUF kararında olacaktır.
Hocam bütçe o kadar çıkmaz.

Bu bütçede Katana alınmaz. En basit örnek 2. M.2 yuvası yok. Geçmiş yıllara göre Katana gelişse bile özellikle fiyatına değmez.
17' ASUS MSI istediğiniz için pek alternatifiniz de yok.
Alınabilir en iyi 17' MSI ürün bu(fiyatına göre bence pahalı ürün)
Bence sarısiteden ürün alınır bu fiyata 17' alınmaz.

Aynı model incelemesi yok. Benzer model incelemesi (CPU farklı)

Cpu/gpu farklı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı