70 bin TL oyun bilgisayarı önerisi

RTX 4070 Ti Super veya 4080 Super alınabiliyor bu fiyat skalasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya hakim değilseniz Lütfen Link atmayın 2. Hatalı link oldu

bu 2 sistem için özelleştirme önerirmisiniz

Hatalı link olduğunu nereden biliyorsun.

Adamın her sözüne inancaksan ne bileyim.

Adamın her sözüne inancaksan ne bileyim.

Konu adamın sözüne inanmak değil bak daha iyi bir sistemi az önce link olarak paylaştım piyasayı lütfen takip edin 65k ya zaten kendim buldum fakat benim dışımdaki bilir kişilerdende fikir almak için yazıyorum.

Kısacası Piyasaya hakim değilseniz. Lütfen konudan çıkış sağlayın teşekkürler.

İkisini de önermem. Bir önceki sayfada attığım 4080 Super sistemi özelleştirip bir bakın. 71K tutuyor soğutucuyla birlikte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatalı link olduğunu nereden biliyorsun

Adamın her sözüne inancaksan ne bileyim

Adamın her sözüne inancaksan ne bileyim

Söze inanmalık bir durum yok piyasa belli. O fiyata 4070 Ti Super - 4080 Super sistemler varken gidip düz 4070 atıyorsunuz bu mantıklı değil.

İkisini de önermem. Bir önceki sayfada attığım 4080 Super sistemi özelleştirip bir bakın. 71K tutuyor soğutucuyla birlikte.

En fazla 68'e çıkabilirim 70 diye belirttim ama 68 bandında bir özelleştirme lazım soğutucuyla

Konudan çıkış sağlayın lütfen raporda bulundum gereği şekilde teşekkürler.

En fazla 68'e çıkabilirim 70 diye belirttim ama 68 bandında bir özelleştirme lazım soğutucuyla

Hocam daha ucuzları vardır illa ki. Ben bi link bulursam vereyim.

Kavga çıkarmayalım arkadaş yeni üye. Kasaya odaklanırsak sevinirim. Gerekli rapor oluşturuldu

O zaman aynı sistemde aynı özelleştirmeleri yapın, sadece anakartı ASUS Prime B650M-R olan anakarta düşürün. Soğutucuyla birlikte 68K oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…