70 bin TL oyun bilgisayarı önerisi

Hocam tüm bütçesini kullanmak istediğini nereden biliyorsunuz? Belki ona ileride lazım olacak boş yorum yapan kendinizsiniz insaları haksız duruma düşür meyin.

4070 Ti Super ve 4080 Super arası parça almak isteyen bir kullanıcı bilinki bu fiyat aralığında Max fiyat üzerinden konuşuyordur. Bundan dolayı piyasa hakkında bilginiz yoksa bırakın bilir kişiler mesaj atsın

Hocam tüm bütçesini kullanmak istediğini nereden biliyorsunuz? Belki ona ileride lazım olacak boş yorum yapan kendinizsiniz insaları haksız duruma düşür meyin.

Adam 6 sayfadır 4070 Ti Super'ya da 4080 Super almak istiyorum bütçemi tamamen kullanacağım diyor? Konu sahibinin isteği dışında alakasız öneriler yapmayın.

Adam 6 sayfadır 4070 Ti Super'ya da 4080 Super almak istiyorum bütçemi tamamen kullanacağım diyor? Konu sahibinin isteği dışında alakasız öneriler yapmayın.
Hocam ben öyle birşey görmedim lütfen boş mesajlar yapma.

Hem ben 4070 super önerdim.

4070 Ti Super ıle 4070 Super aynı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu öne çıkarılmıştır. Aradığım bu yönde bir sistem

@YüzbaşıJohnPrice

Bana tekrardan bir bilgisayar toplayabilir misiniz sıvı soğutma olarak

Bunu kullanacağım fakat fiyat konusunda 68000₺'yi geçmemem lazım

Ya da bu sistem hakkında görüşünüz nedir?

Son düzenleme:

Kazık. Tekrar tekrar diyorum ilk attığım Kapkan kod isimli 4080 Super sistemi attığım resimdeki şekilde özelleştirin. Eğer sıvı soğutma istiyorsanız anakartı B650M-R ye düşürüp sıvı soğutma alın. Ama o işlemciye hava soğutucuda yeterli olur tavsiyem sıvı soğutucuya vereceğiniz paraya hava soğutma alın anakart aynı kalsın daha iyi olur.

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/1733429187088-png.2367370/ Kapkan kod isimli sistem için özelleştirmeler böyle olacak.

Neden Palit kullandınız INNO 3D kullanmadınız.

İkisi de hemen hemen aynı istediğinizi seçebilirsiniz. Testlere bakmadım net bir şey diyemem. Ama iki markada üzmez sizi.

Peki 0'dan toplamada belirttiğiniz ürünleri 73K ya toplayabiliyorum ancak bana 68klık için aynı şekilde toplama örneği verebilir misiniz?

Bir de bilmediğim için soruyorum parçaları neden örnediğinizi belirtir misiniz?
68k ya dizeceğimiz toplama için sıvı soğutma şart değil yeter ki en iyi şekilde soğutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…