Ya arkadaşın attığı sistemdeki ekran kartı bayağı bayağı iyi. Ama işlemcisi 7800x3D'ye göre bayağı zayıf. Hem attığım sistem RAM SSD değiştirebiliyorsunuz en kaliteli F/P şekilde.
Hocam aslında şimdi mantıklı düşünüyorumda arkadaşın PC'de oyun için çok iyi ama hem oyun hem render için sizinki daha iyi gibi ve daha ucuz. Ekran kartları arasında o kadar model farkı olmasa da performans farkı var. Bu yüzden sizin attığınız daha iyi. Zaten yeni nesil çıkacak oyunlar için bir zaman sonra i5 ve Ryzen 5'te yeterli performans gelmez o yüzden de sizinki daha iyi gibi geldi bana.
Hocam aslında şimdi mantıklı düşünüyorumda arkadaşın PC'de oyun için çok iyi ama hem oyun hem render için sizinki daha iyi gibi ve daha ucuz. Ekran kartları arasında o kadar model farkı olmasa da performans farkı var. Bu yüzden sizin attığınız daha iyi. Zaten yeni nesil çıkacak oyunlar için bir zaman sonra i5 ve Ryzen 5'te yeterli performans gelmez o yüzden de sizinki daha iyi gibi geldi bana.
Evet öyle zaten. Sadece tek fark onun sisteminin GPU'sunun daha güçlü olması. Ama benim attığım daha mantıklı. Sadece olarak 7800X3D'ye güzel bir sıvı soğutma almanız olacaktır. Paraya kıymanız gerek. Cidden iyi birşey almalısınız. Veya