70 bin TL video render için laptop önerisi

Garamen3400

Centipat
Daha fazla  
4K video edit için Max 75k kadar laptop arıyorum. Mac Pro modellerini sistem nedeniyle tercih etmedim. Arada Diablo 4 ve MMO tarzı oyunlar oynuyorum.
İşlemci ve ekran önceliğim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı site düşünürseniz Şu ürün size yakışır. Metal kasa 4k oled panel. 2021 modelini aynı işler için 2'5 yıldır kullanıyorum. Satıcı ürünü uzun süre 55-57 arası istedi yurtdışında indirim zamanı i7 modeli 1600€ - 1800,i9 1900-2500€
Sıkı pazarlık ve ürün iyiyse kaçmaz ürün. Elbette yurtdışı ürün. Aynı ürün ülkemizde sadece vatan saçma fiyat (110 k +) satıyor

Kabaca Piyasa da bu gigabyte aero'ya rakip olacak bir kaç ürünlerden birisi diyebilirim.

https://shbd.io/s/H0nPvXxP yurtdışı özel ürün. Paneli kaliteli oled 4 k yine.. Sanırım ürünü tanıtmaya gerek yok. Düşünürseniz araştırmaya fiziki incelemeye değer. özellikle güçlü bir pazarlıkla rakipsiz ürün sayılır. Benzer stealth ya da Studio 90-120k üstü ülkemizde. (zam yok ya da oled varsa. Bazı stealth ya da Studio modelleri ips)

İki üründe bence harika. Sizin işinize uygun ideal ürünler. Garanti kısmı düşündürücü. Türkiye de mevcut garanti kapsamı ve yetersiz, saçma teknik destek, servis hizmeti baz alınca durum eşit sayılabilir.
Aero ile ilgili kaynak ve tecrübe isterseniz paylaşabilirim. Amg olan açıklamaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…