Hocam toplama yapamaz mısınız? 5070 ti sistem toplanabilir çünkü.Selamlar, RTX 4070 veya RTX5070 serisi bir PC düşünüyorum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum o yüzden kasa mi yoksa laptop mu olacak emin değilim. Babama 70 binlik Lenovo RTX 4070 Ryzen serisi 24 GB RAM 1 TB SSD PC gösterdim MediaMarkt'tan internetten bak bana at dedi. Büyük ihtimalle 70 bine kadar bütçe var taksit vs vs. sistem önerisi yapar misiniz? Vatan'dan hazır sistem buldum ama önerilerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 2468350
İlerde ankara dışı gidersem diye emin değilim toplama yapmaktan , ama tabiki toplama düşünebilirimHocam toplama yapamaz mısınız? 5070 ti sistem toplanabilir çünkü.
Yok değil sadece bilindik diye şuan orası için konuştukVatan şart mı baban için? ve ekran görüntüsü yerine link at.
İlerde ankara dışı gidersem diye emin değilim toplama yapmaktan , ama tabiki toplama düşünebilirim
Hocam bu 70 k içine monitör mouse klavye falan olucak aşıyor olabilir zahmet ettirdim teşekkür ediyorum[/URL]
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 69k yapıyor hocam. 1k daha eklenip ssd nin daha iyisi alınabilir.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hiç bilmiyordum hocam kusura bakmayın.Hocam bu 70 k içine monitör mouse klavye falan olucak aşıyor olabilir zahmet ettirdim teşekkür ediyorum
Estağfurullah teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuzHiç bilmiyordum hocam kusura bakmayın.
Estağfurullah teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz