70 bin TL'ye kadar RTX 4070 veya 5070 PC önerisi

deathred

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar, RTX 4070 veya RTX5070 serisi bir PC düşünüyorum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum o yüzden kasa mi yoksa laptop mu olacak emin değilim. Babama 70 binlik Lenovo RTX 4070 Ryzen serisi 24 GB RAM 1 TB SSD PC gösterdim MediaMarkt'tan internetten bak bana at dedi. Büyük ihtimalle 70 bine kadar bütçe var taksit vs vs. sistem önerisi yapar misiniz? Vatan'dan hazır sistem buldum ama önerilerinizi bekliyorum.

Hocam toplama yapamaz mısınız? 5070 ti sistem toplanabilir çünkü.

Hocam toplama yapamaz mısınız? 5070 ti sistem toplanabilir çünkü.
İlerde ankara dışı gidersem diye emin değilim toplama yapmaktan , ama tabiki toplama düşünebilirim

Vatan şart mı baban için? ve ekran görüntüsü yerine link at.
Yok değil sadece bilindik diye şuan orası için konuştuk

İlerde ankara dışı gidersem diye emin değilim toplama yapmaktan , ama tabiki toplama düşünebilirim
[/URL]
69k yapıyor hocam. 1k daha eklenip ssd nin daha iyisi alınabilir.

Hocam bu 70 k içine monitör mouse klavye falan olucak aşıyor olabilir zahmet ettirdim teşekkür ediyorum

İfadeler: fiu
Hiç bilmiyordum hocam kusura bakmayın.
Estağfurullah teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz

Şunlar nasıl gaming gen tr güvenilir mi

Estağfurullah teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz
64k birşey yapıyor hocam. Eğerki monitörü iyi istiyosanız rami 16 ya düşürüp işlemciyi 7500f yapabilirsiniz diğer bileşenler için. Ama benim tercihim performansından kısmayıp 1080 p monitörle idare etmek olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…