70 bin TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
50-70k

Crowzz1903

Centipat
Arkadaşlar, çok yoğun oyun oynayan birisi değilim, ama genelde arkadaşlarımla Truckers MP, CS, The Forest gibi oyunları oynuyorum. Tek başıma oynarken pek sıkıntı yaşamıyordum, yine 50-60 FPS alıyordum. Ancak Truckers MP'ye geri döndüğümde FPS'nin 5-6'ya düştüğünü fark ettim. Direksiyon seti almayı düşünüyordum ama bu FPS ile nasıl oynayacağımı düşündüm. Kalabalık oyunlarda yüksek olmasa bile, 50-60 FPS ile akıcı şekilde oynayabileceğim bir sistem önerirseniz mutlu olurum. Bilgisayar işlerinden de pek anlamam, SSD'si yüksek olsa yeterli benim için.

7800x3d işlemcili sistem al bence o bütçeye

Yani bütçem tam 70bin değil ne kadar ucuz olursa F/P olursa o kadar iyi olur mouse ile klavyede alacağım moderatör konu başlığını değiştirmiş.

Yani bütçem tam 70bin değil ne kadar ucuz olursa F/P olursa o kadar iyi olur mouse ile klavyede alacağım moderatör konu başlığını değiştirmiş.
Bende bu ara 7800x3d sistem bakıyorum. Gerekirse ekran kartını ikinci el yada daha sonra almayı düşünüyorum Şuan ki sistemimde rx6600 var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…