70 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
70.000 TL

topsecrett

Femtopat
Daha fazla  
70 bin TL bütçem var. Hem üniversite için hem oyun için hem de rahat 5-10 sene kullanabileceğim bir laptop arıyordum.

Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 8845HS / 7840HS, 4060 / 4070’li olan modeli çok hoşuma gitti ama Türkiye’de kalmamış sanırım veya hiç gelmemiş. Diğer modelleri de 130K TL’den başlıyor, çok pahalı. Bu yüzden Lenovo Legion Slim 5 modelleri Türkiye’ye ne zaman gelir? Veya gelecek yeni 5060’lı modelleri 70K bandında alınabilir mi ve onlar da ne zaman gelecek?

GameGaraj'a guvenemedim ve o kadar yuksek performansa da ihtiyacım yok sahsen.
O kadar yüksek performansa ihtiyacınız yok diye daha düşük performanslı bir cihaza aynı parayı vermeyi mantıklı bulmuyorum. GameGaraj güvenilir ve yıllar içinde kendini kanıtlamış bir markadır. Bu modelde Tongfang kasa kullanılmış, Intel modellerde de MSI kullanılıyor. Bu bütçede 5070'li bu cihazı almak istemiyorsanız diğer markaların 4070'li cihazları var, siz bilirsiniz.

O kadar yüksek performansa ihtiyacınız yok diye daha düşük performanslı bir cihaza aynı parayı vermeyi mantıklı bulmuyorum. GameGaraj güvenilir ve yıllar içinde kendini kanıtlamış bir markadır. Bu modelde Tongfang kasa kullanılmış, Intel modellerde de MSI kullanılıyor. Bu bütçede 5070'li bu cihazı almak istemiyorsanız diğer markaların 4070'li cihazları var, siz bilirsiniz.

Beni en az 5 yil sorunsuz bir sekilde goturur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı