70 bin TL'ye MSI laptop önerisi

Bütçe
70000

alpersamur3

Hectopat
Benim bulduğum 2 tane cihaz var. İlk başta MSI 1242xtr'yi düşünüyordum ama şimdi bir de Bunu gördüm işlemci hızı daha yüksek(5.5 GHz).

Hangisini önerirsiniz ya da başka önerebileceğiniz bu fiyat bandında MSI laptop var mıdır?

Benim için sistem gücü ekran kalitesinden daha önemli. i9 ve 32 GB RAM var attıklarımda.

Benim için sistem gücü ekran kalitesinden daha önemli. i9 ve 32 GB RAM var attıklarımda.
Alacağınız FPS'i ekran kartı belirliyor biliyorsunuz değil mi? İşlemciler ekran kartını besleyebiliyor.

Alacağınız FPS'i ekran kartı belirliyor biliyorsunuz değil mi? İşlemciler ekran kartını besleyebiliyor.

Evet biliyorum FPS biraz düşük olur veya fazla olur fark etmez ama i9 32 GB RAM olan bir sistem daha güçlü olmaz mı? Tam bilmediğimden soruyorum.Tamamen oyun değil amacım.

Evet biliyorum FPS biraz düşük olur veya fazla olur fark etmez ama i9 32 GB RAM olan bir sistem daha güçlü olmaz mı? Tam bilmediğimden soruyorum. Tamamen oyun değil amacım.

İ9 sıkıntılı, 32 RAM iyi.

4080 ile 4070 arasında çok ciddi güç farkı var. Üstteki arkadaşın attığı daha mantıklı. İşlemci ve RAM de her türlü kurtarır zaten.

İ9 32 GB RAM olan bir sistem daha güçlü olmaz mı? Tam bilmediğimden soruyorum. Tamamen oyun değil amacım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Katana çoğu zaman işlemcinin hakkını veremez. Bu en iyi hali sayılır.
ROG Strix G17 (2023) | Gaming Laptops | ROG – Republic of Gamers | ROG Global işlemci istiyorsanız bu var 4070. 4060 58 k galiba. Şu üç ürün Katana'dan kağıt üstünde ve performansta daha iyi. Ayrıca o Katana 48-55 arası satıldı.

O zaman bu olabilir. Güzel gözüküyor özellikleri. Galiba sizin önerdiğiniz de bu değil mi?
Muhteşem oyun gücü ROG Strix G17 G713 Gaming Laptop| Asus E-Store

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…